EVO GDE JE ZAPRAVO SNIMANO PORODIČNO BLAGO, NEVERICA: Otkrivena pozadina najgledanije SRPSKE SERIJE (FOTO)
Porodično blago, Foto: Printscreen/youtube/stevanone

ŠOK

EVO GDE JE ZAPRAVO SNIMANO PORODIČNO BLAGO, NEVERICA: Otkrivena pozadina najgledanije SRPSKE SERIJE (FOTO)

Vreme je nezaustavljivo i teče neumitno

Objavljeno: 12:41h
  • 76

Rajna, Džomba i Eržebet za šankom, za stolovima Đoša, Tika, Labud i Čerčil. A sve to kontroliše (ili makar pokušava da kontroliše) Đorđe Stamenković Mačak po čijem nadimku i sam restoran nosi ime - "Kafana kod Mačka".

Naravno, reč je o seriji "Porodično blago". Iako su od prikazivanja prve epizode proletela 23 leta, teško da u Srbiji neko ne zna priču iz ovog ostvarenja Siniše i Ljiljane Pavić koje se godinama reprizira na RTS-u (neki se pitaju zašto to, a neki traže još jer je bolja nego današnje serije).

Svetlana Ceca Bojković, Mihailo Janketić, Danilo Lazović, Nebojša Glogovac, Vesna Trivalić, Nikola Simić, Aleksandar Berček, Bogoljub Mitić Đoša, Vojin Ćetković, Snežana Savić, Dragan Nikolić, Milenko Zablaćanski, Mira Banjac, Petar Kralj, samo su neke od glumačkih legendi koje su igrale u seriji, a nažalost, mnogi više nisu sa nama.

Vreme je nezaustavljivo i teče neumitno, a uvek je interesantno videti kako danas izgledaju mesta koja su ostala ovekovečena u televizijskim hit ostvarenjima poput "Porodičnog blaga".

Na primer, baš "Kafana kod Mačka" kako se zove u seriji ili restoran Kolarac kako je pravo ime lokala koji postoji više od jednog veka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media