ESPRESO PREPORUKA ZA SLUŠANJE: Gde god kreneš, idem sa tobom - "WHAT IF I GO?"
Mura Masa, Foto: Printscreen

posvećeno!

ESPRESO PREPORUKA ZA SLUŠANJE: Gde god kreneš, idem sa tobom - "WHAT IF I GO?"

,,What If I Go?" je uzbudljiva elektronska romantična avantura u muzičkom formatu

Objavljeno:

Espreso je za početak jeseni pripremio pesmu koja iz nekog neobičnog razloga iskreno vašu podseća na tu sezonu. Pesma u pitanju je ,,What If I Go?" iz 2016. godine.

Pesmu potpisuju elektronski muzički producent Mura Masa i pevačice Cosha-e (ranije poznate kao Bonzai). Mura Masa je na muzičku scenu stupio 2013. godine i do sada je snimio tri albuma: ,,Mura Masa", ,,R.Y.C" i ,,Demon Time". Njegova najpoznatija pesma je ,,Lovesick".

Cosha je inspirisana zvucima klubova, rejv stava i R&B vokala. Neke od njenih najpoznatijih pesama su: ,,Where Are U Now", ,,Doses", ,,Danke mein König" i ,,Motel".

,,What If I Go?" je uzbudljiva elektronska romantična avantura u muzičkom formatu. Iako je fokus na melodiji, tekst pesme koji ga prati ne razočarava, već se ističe u bujnosti zvuka talentovanog umetnika. Pesma govori o dubokoj posvećenosti i apsolutnoj lojalnosti.

Mura Masa je o ,,What If I Go?" rekao sledeće:

„Pesma je nastala na zanimljiv način, zato što je glavni tekst bio moja ideja, ali pesma je na kraju nekako odražavala činjenicu da smo Cosha i ja zaista proveli mnogo vremena prateći jedno drugo na turneji te godine. Pesma nam je na taj način svakako intimna, podseća nas na taj period prijateljskog upoznavanja. To je takođe bila prva ideja koju sam napisao za album, većinu toga sam sproveo u delo tokom vožnje do Londona.”

Ceo proces možete pogledati u snimku ispod:

Uživajte!

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 23.9.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.