ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Prijateljstvo je njihova sigurna luka - "NISMO VIŠE KLINKE"
,,Nismo više klinke", Foto: Printscreen/Youtube/Rotten Tomatoes Classic Trailers

PRIJATELJSTVO!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Prijateljstvo je njihova sigurna luka - "NISMO VIŠE KLINKE"

,,Nismo klinke" publiku upoznaje sa drugaricama Kit, Lusi i Mimi koje se poznaju od detinjstva ali su tokom odrastanja počele da se razilaze

Objavljeno:

Nakon novih filmova vredi se prisetiti i onih starijih, pa Espreso zato donosi zabavnu dramu iz 2002. godine poznatu kao ,,Nismo više klinke".

Zvezde koje su u njemu zablistale su: Britni Spirs, Anson Maunt, Zoi Saldana, Tarin Mening, Kim Katral i Den Akrojd.

Nismo više klinke
foto: Wikipedia

,,Nismo klinke" publiku upoznaje sa drugaricama Kit, Lusi i Mimi koje se poznaju od detinjstva ali su tokom odrastanja počele da se razilaze. Lusi je postala introvertna i uzorna učenica, Kit je dobila titulu najpopularnije devojke u školi, dok se Mimi izolovala iz društva i zatrudnela.

Sve devojke su krenule svojim putem, ali su ipak odlučile da se tokom maturske večeri ponovo sastanu i otkopaju kutiju koju su zakopale dok su bile devojčice. Kutija je sadržala njihove želje. Čitajući listu, prisetile su se da je Kit htela da se uda, da je Lusi htela da pornađe majku koja ju je napustila, a Mimi je želela da otputuje u Kaliforniju.

1 / 17 Foto: Printscreen/Youtube/Rotten Tomatoes Classic Trailers

Ni ne slute da će im se želje ispuniti kada saznaju da Mimi, koja je pet meseci trudna, planira da otputuje u Los Anđeles kako bi se prijavila na audiciju u produkcijskoj kući. Tada Kit i Lusi pokušavaju da je odvrate od te ideje, ali njihovi pokušaji su bezuspešni. I pošto nisu uspele da je pobede, one su joj se pridružile. I tako su tri devojke uplovile u ludu avanturu usmerenoj ka pronalasku snova i samih sebe.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Nismo više klinke" možda nije kinematografsko remek delo, ali je ipak nostalgičan deo odrastanja ,,dece '90-ih i 2000-ih", i zato su ona ta koja treba da mu se vrate. Film će vratiti bezbrižnije periode i mnoštvo lepih uspomena. Pogledajte ga već danas!

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 22.9.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.