SVETLANI CECI BOJKOVIĆ KONSTANTOVANA JE OVA BOLEST PROŠLE GODINE! Morali da je IZOLUJU od svih, UŽAS
Foto: Print Screen Youtube

otkrivamo

SVETLANI CECI BOJKOVIĆ KONSTANTOVANA JE OVA BOLEST PROŠLE GODINE! Morali da je IZOLUJU od svih, UŽAS

Glumici je nakon silnih analiza i testiranja konstatovana ova bolest, a budući da je neophodno bolničko lečenje, praćenje, i izolacija, smeštena je tada u jednu od najboljih bolnica u našoj zemlji, pisao je "Alo"

Objavljeno:

Proslavljena glumica Svetlana Ceca Bojković prošle godine je dobila retku, upornu bakteriju klostridiju, poznatiju kao ubica.

Glumici je nakon silnih analiza i testiranja konstatovana ova bolest, a budući da je neophodno bolničko lečenje, praćenje, i izolacija, smeštena je tada u jednu od najboljih bolnica u našoj zemlji, pisao je "Alo".

- Ceca je sa svim simptomima ove retke bolesti, koja pre svega napada starije ljude i one koji su imali neku hiruršku intervenciju, ali i one koji su duže od predviđenog koristili antibiotike, smeštena u bolnicu "Dr Dragiša Mišović". - ispričao je navodno izvor iz ove zdravstvene ustanove. Kako je objasnio, glumica je izolovana od ostalih pacijenata, kako zbog posebne brige i nege, tako i zbog lakog prenošenja.

1 / 5 Foto: printscreen

- Ceca se generalno oseća dobro, ali se i ova, kao i svaka druga bakterija, leči dugo. Uporna je i otporna na mnoge lekove, pa je teško odrediti pravu terapiju. Takođe, budući da je glumica u osmoj deceniji života, vodi se računa o sveukupnoj kliničkoj slici - dsaopšteno je tada.

Glumica u toj situaciji nije bila raspoložena za razgovor, posebno kada je ova tema u pitanju.

- Molim vas, pustite me da se odmorim. Nemam šta da izjavim ovim povodom. Samo želim da budem dobro i pomozite mi da u tome uspem - bilo je sve što je Svetlana Bojković izjavila.

Inače, bakterija klostridija se zove još i bolnička bakterija, jer se najčešće dobija u bolnici. Infektolozi kažu da je u poslednjih deset godina promenila ćud, mutirala i postala patogenija, pa je došlo do većeg obolevanja u celom svetu. Uzročnik je dijareje, obično posle dugotrajne upotrebe antibiotika. Zbog toga se savetuje da se oni nikada ne uzimaju na svoju ruku i ne piju preventivno, kako ne bi došlo do neke infekcije.

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.