OPERISANA POZNATA GLUMICA: Evo u kakvom STANJU se NALAZI
Foto: Printscreen/Youtube/Movie Clips & Music

ŠOK VESTI

OPERISANA POZNATA GLUMICA: Evo u kakvom STANJU se NALAZI

Nalazi se pod nadzorom lekara

Objavljeno: 22:06h

Poznata glumica je operisana.

Nalazi se pod nadzorom lekara.

Advokat je sve vreme uz nju.

Glumica
foto: Printscreen/Youtube/Movie Clips & Music

Čuvena italijanska glumica Đina Lolobriđida (Gina Lollobrigida), koja se sa 95 godina kandidovala za parlamentarne izbore 25. septembra, slomila je butnu kost i operisana je u Rimu i dobro se oporavlja, saopštio je večeras njen advokat.

Glumica, seks simbol 50-ih i 60-ih godina, pala je u nedelju u svom domu u Rimu i odmah je prebačena u bolnicu.

"Operacija je prošla veoma dobro, savršeno je uspešna. Glumica je budna i sada je pod nadzorom lekara", rekao je njen advokat.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Movie Clips & Music

Đina Lolobriđida je kandidat za mesto u Senatu na listi "Suverena i popularna Italija" koja, prema anketama, ne bi prešla cenzus od tri odsto koji je potreban da bi bila izabrana.

Lista koja okuplja levičarke stranke - Komunističku partiju i Socijalističku otadžbinu, zalaže se, između ostalog, za izlazak Italije iz Evropske unije i NATO-a, prestanak vojne pomoći Ukrajini, ukidanje sankcija Rusiji i protivi se obaveznoj vakcinaciji.

Glumica
foto: Printscreen/Youtube/Movie Clips & Music

Glumica, rođena 4. jula 1927. godine u centralnoj Italiji i iz skromne porodice koja se preselila u Rim, igrala je sa velikim glumcima, Frenkom Sinatrom (Franck), Šonom Konerijem (Sean Connery), Marčelom Mastrojanijem (Marcello Mastroianni) i Hemfrijem Bogartom (Humphrey Bogart).

Đina Lolobriđida upamćena je po filmovima "Hleb", "Ljubav i snovi", "Kralj, kraljica i sluga", "Trapez", "Carska Venera" i "Zvonar iz Notr Dama".

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.