BOLJI ŽIVOT I KALKANSKI KRUGOVI U “5 ZAREDOM”: Gledajte najbolje domaće serije na Kurir televiziji
Foto: Kurir TV

ne propustite

BOLJI ŽIVOT I KALKANSKI KRUGOVI U “5 ZAREDOM”: Gledajte najbolje domaće serije na Kurir televiziji

I ove sezone vikendom smo pripremili paket "5 zaredom" - za sve koji su u toku nedelje propustili da pogledaju neku od epizoda

Objavljeno:

Jesen na Kurir televiziji podrazumeva brojne novine: još više zabave, još bolji informativni program i nove sezone omiljenih emisija. Kada je reč o serijskom programu, nastavljamo da obezbeđujemo najbolja domaća ostvarenja. Kurir televiziju izdvaja bogat i kvalitetan živi program, s kojim je isprepleteno emitovanje brojnih popularnih serija.

I ove sezone vikendom smo pripremili paket "5 zaredom" - za sve koji su u toku nedelje propustili da pogledaju neku od epizoda.

Serija koju je gledala cela bivša Jugoslavija i koja je ostavila neizbrisiv trag na mnoge generacije emituje se na Kurir televiziji u terminu rezervisanom za "Serije koje smo voleli" radnim danima od 10 časova, a danas od 8.30 časova u “5 zaredom” imaćete priliku da pogledate sve propuštene epizode.

“Bolji život” je poslednja jugoslovenska serija snimljena u produkciji Televizije Beograd, a prva epizoda ove kultne serije emitovana je 10. januara 1987. godine. Serija ima 82 epizode, kao i novogodišnji specijal. Predstavlja mešavinu sapunice, komedije i drame.

Serija "Bolji život" prati priču petočlane beogradske porodice Popadić, njihovu svakodnevnicu i borbu sa uobičajenim problemima u društvu. Nezaposlenost, nedovoljan kućni budžet, problemi odrastanja, udaje, ženidbe, socijalne razlike samo su neki od mnogobrojnih problema kroz koje prolaze otac, majka i njihovo troje dece.

Scenario je napisao Siniša Pavić dok režiju potpisuju Aleksandar Đorđević, Mihailo Vukobratović i Andrija Đukić. Glavni junak, Dragiša Popadić, glava porodice Popadić, jeste Marko Nikolić. Njegovu suprugu Emiliju glumi Svetlana Bojković, starijeg sina Sašu igra Boris Komnenić, mlađeg Bobu Dragan Bjelogrlić, a ćerku Violetu tumači Lidija Vukićević. U ostalim ulogama igrali su: Miodrag Petrović Čkalja, Bata Živojinović, Petar Kralj, Josif Tatić, Jelica Sretenović, Ljiljana Stjepanović, Snežana Savić, Jelisaveta Sablić, Ljubiša Samardžić...

Večeras u 20.45 časova pogledajte sve propuštene epizode serije “Kalkanski krugovi”.

Ova serija nastala je u produkciji Telekoma Srbije i Fajerflaj produkcije, a snimljena je po scenariju Đorđa Milosavljevića, u režiji Milana Karadžića. Kroz deset epizoda pratićemo vešto čuvanu tajnu kroz istoriju - o dve sukobljene porodice. Radnja serije odigrava se na dve lokacije, u Beogradu i selu Dol.

Arhitekta Dejan Matić, čiju ulogu tumači Vojin Ćetković, otac je Mione Matić, problematične devojke koja je upala u loše društvo. Nakon što mu policija privede ćerku, u želji da je izbavi iz opasnog okruženja, odlučuje da se sa njom preseli iz Beograda u rodno mesto svog oca, selo Dol. Ipak, tamo ne pronalaze spokoj, već se suočavaju sa raznim misterijama i tajnama te otkrivaju i deo porodične istorije koju su njihovi preci želeli da sakriju.

U porodičnoj kući ih čeka stric Velibo Matić, koji ih upoznaje sa novim dešavanjima u selu. Šuma Zabran, kalkanski krug u kome su nekada živeli gubavci, je zabranjeno mistične mesto u ovom selu na koje se ne sme kročiti. Međutim, nepoznati investitor, Maksa, dolazi u Dol i želi da uništi Zabran kako bi izgradio kompleks hotela. Dejanov stric je odlučan da spreči uništenje misitčnog Zabrana. Meštani Dola nisu jednoglasni te sudbina ove sablasne šume ostaje neizvesna. Ova mistična priča o sukobu dve porodice emituje se svakog radnog dana u terminu rezervisanom za "Krimi serije", od 22 časa.

Glavne uloge igraju Vojin Ćetković, Žarko Laušević, Ivana Zečević, Nataša Ninković, Zlatija Ocokoljić, Milutin Karadžić, Branka Pujić, Marko Gvero, Filip Hajduković, Nela Mihailović, Aleksandar Petković, Filip Stankovski, Vesna Čipčić, Bojana Stojković i mnogi drugi.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.