UNUKA LJUBIŠE SAMARDŽIĆA JE IZRASLA U PRAVU LEPOTICU: Doživela je TRAGEDIJU koju nikada neće ZABORAVITI (FOTO)
Samardžić sa unucima, Foto: Dado Đilas

UNUKA

UNUKA LJUBIŠE SAMARDŽIĆA JE IZRASLA U PRAVU LEPOTICU: Doživela je TRAGEDIJU koju nikada neće ZABORAVITI (FOTO)

Ljubiša je dobijao je veliku ljubav od unuka, a njegova unuka Sara danas je izrasla u pravu lepoticu

Objavljeno:

Poznati glumac Ljubiša Samardžić preminuo je 2017. godine, a iza sebe je ostavio brojne uloge, nezaboravne replike iz kultnih filmova i serija nebrojano mnogo nagrada i priznanja, ali i divne unuke, od kojih je jedna Sara, prava lepotica

Ljubišu neki vole i pamte kao Šurdu, kog je igrao u seriji "Vruć vetar", dok je drugima pak draži Smoki - lik iz filma "Peščani zamak" Boštjana Hladnika iz 1962. godine, otkad datira i ovaj njegov nadimak.

Ljubiša je dobijao je veliku ljubav od unuka, a njegova unuka Sara danas je izrasla u pravu lepoticu.

Ona je vrlo aktivna na društvenim mrežama, gde svakodnevno objavljuje fotografije iz svog života, a mnogi su prokomentarisali kako ima smisla za modu, te da se lepo oblači i može da parira svetskim blogerkama.

Tokom duge i bogate karijere Ljubiša Samardžić ostvario je na desetine uloga koje su ga svrstale među glumačke bardove, ali je na uspehe koje je postigao senku bacila smrt sina Dragana, koji je preminuo od leukemije 2001. godine.

Ljubiša se od te tragedije nikada nije oporavio, a tokom šesnaest godina, koliko je nadživeo sina, utehu je pronalazio u porodici. Punih pet decenija najveći oslonac mu je bila supruga Mirjana, koju je upoznao na Bledu, tokom služenja vojnog roka.

Legendarni Smoki, koga je publika obožavala, za života je izrazio želju da bude sahranjen u porodičnoj grobnici, kraj voljenog Gage, a ne u Aleji zaslužnih građana.

1 / 5 Foto: Dragan Kadić

Pre dve godine Sara Samardžić je na svom Instagram profilu objavila fotografiju svojih roditelja sa venčanja, uz poruku: “Tamo negde ste opet zajedno”.

A zatim se od majke oprostila rečima:

- Moje srce je puklo onog trenutka kada je tvoje prestalo da kuca. Bila si najjača osoba koju poznajem, sa toliko hrabrosti si se nosila sa svime u životu, borila se do samog kraja, i bila optimista u svakom trenutku. Naučila si nas svemu što je potrebno za ovaj surovi život, samo ne tome kako da živimo bez tebe. Ceo svoj život posvetila si nama i uspela sama da nas izvedeš na pravi put. Jedina uteha zauvek biće mi to da uspevši u tome si sad otišla kod svog Gage, da nas zajedno čuvate.

Podsetimo, Ljubiša je preminuo 8. septembra 2017. godine, a prema sopstvenoj želji, sahranjen u porodičnoj grobnici, gde počiva njegov sin, a ne u Aleji zaslužnih građana, poput ostalih velikana iz svoje branše.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.