"JE LI ON TO UMRO?!" UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA Breda Pita: Fanovi na nogama! (FOTO)
Bred Pit, Foto: Print Screen Youtube/Oscars

NEVERICA

"JE LI ON TO UMRO?!" UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA Breda Pita: Fanovi na nogama! (FOTO)

Da ne poverujete

Objavljeno: 22:26h

Glumac Bred Pit je pozirao u vodi, okružen cvećem, a njegov izraz lica je "zaleđen", što mnogi na društvenim mrežama komentarišu kao da glumi mrtvo telo. "Je li on to umro?", "Kome je palo na pamet da mu kaže da se pretvara da je leš", "Imaš pred sobom Breda Pita i ti ga slikaš ovako, ovo je strašno", "GQ, nikad vam ovo neću oprostiti", "Da je makar skinuo ovu odvratnu košulju"... neki su od komentara šokiranih fanova slavnog glumca na društvenim mrežama.

Fotografija Breda Pita najverovatnije je inspirisana čuvenom slikom ser Džona Evereta Milea, engleskog slikara koji je sredinom 19. veka završio "Ofeliju" — portret mlade žene na samrti. Glavni motiv ove slike je Ofelija, Šekspirov lik iz "Hamleta", kako peva na samrti u danskoj reci.

Pod naslovom "Bred Pit ovoreno o svom svetu snova", GQ je objavio ispovest čuvenog glumca u kojoj je on priznao kakvi snovi ga proganjaju godinama.

— Četiri ili pet godina, moj najdominantniji san bio je kako me ubadaju. To bi se uvek dešavalo po mraku, noću, dok hodam kroz park ili ulicom. Pao bih ispod ulične svetiljke, poput one u "Isterivaču đavola", a neko bi skočio i ubadao me po rebrima — podelio je Bred i otkrio da bi ponekad sanjao da ga neko prati pre napada.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.