DA LI ZNATE IME UGRINOVIĆA IZ "OTVORENIH VRATA"? Niko ga u seriji tako nije zvao!
Ugrinović, Foto: Printscreen

AU, ŠOK

DA LI ZNATE IME UGRINOVIĆA IZ "OTVORENIH VRATA"? Niko ga u seriji tako nije zvao!

U stan ulazi kroz prozor, iako su "Otvorena vrata".

Objavljeno: 15:34h

Večno je zaljubljen u Katarinu Anđelić. Znamo ga kao Ugrinovića, a nadimak mu je Kekec. Međutim, koje je pravo ime komšije čiji je stan odmah iznad porodičnog doma Anđelić-Jakovljević?

Možete da gledate "Otvorena vrata" pomno, da slušate svaku reč, ali u 33 epizode nećete nijednom čuti kako se zove lik kog tumači Zoran Cvijanović. Znamo da ima guštera, da je alpinista i da na nije previše inteligentan.

ugrinović
foto: Printscreen

Prvi put ga u seriji vidimo u drugoj epizodi, kada kroz prozor uleće u Cakanino kupatilo.

- Dobro bre, Ugrinoviću, kada ćeš kao sav normalan svet da u tuđu kuću ulaziš na vrata, a ne kroz prozor i to od kupatila? Stvarno nema smisla - izgovorila je tada Cakana u dahu, a tu rečenicu ćemo čuti još mnogo puta.

Otvorena vrata
foto: Print Screen Youtube/Otvorena vrata

Tako se Ugrinović uvukao u život ove porodice i mogli smo da ga vidimo u raznim izdanjima. Ono na koje nismo navikli desilo se u poslednjoj epizodi u kojoj organizuju slavu.

Ugrinović je prvi put ušao na vrata i to u narodnoj nošnji i sa sobom je poneo mače, koje je poklonio Katarini. To je trenutak u kome je uspeo da osovoji njeno srce. Na slavu u jednom trenutku dolazi i Dragoslav, bivši Cakanin muž, a Ugrinović počinje na se pravda kako je tu slučajno i kako će uskoro da krene.

- Milorade, kako slučajno? Rekao si da dolaziš ovde za uvek i gde ti žuriš - pitala je Katarina Ugrinovića i tako su svi saznali za njegovo ime.

Kako je objasnio mama mu je bila vezana za srpsku literaturu, pa je tako dobio ime.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.