MALO KO ZNA DA JE ON OTAC MILENE RADULOVIĆ! Ostaćete u čudu, RADI SE O NJEMU
Foto: Nebojša Babić

šok

MALO KO ZNA DA JE ON OTAC MILENE RADULOVIĆ! Ostaćete u čudu, RADI SE O NJEMU

Glumicu Milenu Radulović mnogi su zapazili u filmu "Balkanska međa" u kojem tumači lik Jasne Blagojević!

Objavljeno:

Pošto je glumica po prirodi jako skromna, te joj je u brojnim intervjuima jako teško da hvali sebe i da uopšte priča o sebi, retko ko bi pomislio da su njeni roditelji zapravo imućni.

Naime, Milenin otac već dugo ima svoj biznis. On drži jedan poznati salon automobila, te je s obzirom na to s godinama zaradio velike pare.

Iako Radulovićeva gotovo nikad ne priča o porodici, ona je u jednom intervjuu za "Story" izjavila da su joj roditelji bezrezervna potpora.

Glumica je već četiri godine u vezi sa kolegom Radovanom Vujovićem koji joj daje i naiskrenije kritike:

- Radovan je stariji, iskusniji i od početka naše veze ugledam se na njega u glumi jer je posvećeni umetnik. Pomaže mi kad mi je potreban savet. Nema želju da me kritikuje, ali sve vidi i usmerava me. Imam njegovu bezrezervnu podršku. - rekla je Milena svojevremeno za "Gloriju".

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Kada su u pitanju njene emocije , Milena je za "Blic" priznala da je jako emotivno, a objašnjene za to je našla i u svom horoskopskom znaku!

- Ja sam neko ko jako lako sa ljudima komunicira, ko je jako otvoren. U svoj toj otvorenosti, te emocije čovek zakopa. Istina je da sam strašno emotivna. Vodolija sam u horoskopu, a u podznaku Rak. Rak je ogromna emocija. I kad gledam film, kad čitam film, rasplačem se i na lepo i na tužno. To je moja strana. Mada u životu ne pokazujem to tako hrabro. Ranije sam imala štit i bila sam vrlo zatvorena u tom smislu. Valjda iz nekog straha da vas ljudi ne povrede i ne saznaju kako se zaista osećate. Kako sam starija, shvatila sam da što čovek više pokazuje emocije, a ja ih imam napretek, da je čovek slobodniji i zreliji. Ako ste iskreni sami sa sobom, nije bitno ko o vama šta misli. Ko vas voli i ko treba da vas voli, voleće to i ceniti - kaže Milena za "Blic".

Na pitanje da li joj prija kada za sebe čuje da je jedna od najlepših glumica, kaže:

- To ne može da ne prija, ali nemam nikakav odnos prema tome. Zahvalim se ako to neko zaista misli i to je to.

Glumica je takođe imala ulogu u seriji "Pet" u kojoj je za potrebe snimanja morala da se obnaži, što joj kako ona kaže, nije bilo uopšte prijatno. A, šta je kontretno rekla na ovu temu pročitajte OVDE.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.