SERGEJ TRIFUNOVIĆ UOPŠTE NIJE IZ SRBIJE! Šokiraćete se kada vidite gde je ZAPRAVO ROĐEN
Sergej Trifunović, Foto: NOVA

DA LI JE MOGUĆE

SERGEJ TRIFUNOVIĆ UOPŠTE NIJE IZ SRBIJE! Šokiraćete se kada vidite gde je ZAPRAVO ROĐEN

Jedan je od boljih glumaca na našim prostorima

Objavljeno: 20:23h

Sergej Trifunović je poznati srpski glumac. Živi i radi u Beogradu. Sergej i njegov mlađi brat Branislav su talenat za glumu nasledili od oca Tomislava koji se takođe bavio ovom profesijom. Majka Slobodanka je pravnica.

Odrastao je u Kruševcu i Užicu, a 1990. godine je upisao Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Vladimira Jevtovića. Nakon četiri godine je diplomirao, a 2009. godine je postao asistent na katedri za glumu. Studirao je sa Natašom Ninković, Nebojšom Glogovcem i Vojinom Ćetkovićem. Sergej važi za jednog od najintrigantnijih glumaca. U privatnom životu je veoma aktivan politički, ali i oko raznih humanitarnih akcija. Društveni profili su mu prepuni poziva za pomoć ljudima koji su u nevolji. Mnogo puta se našao u žiži javnosti i zbog negativnih stvari, a neki od razloga su:

Sergej Trifunović
foto: Beta/Milan Obradović

Sergej je često proglašavan za najpoželjnijeg neženju. Mediji su ga povezivali sa Natašom Bekvalac, Marinom Perazić, Marijom Karan, Majom Mandžukom, Katarinom Žutić, Mirjanom Joković, itd. Na čelu je fondacije „Podrži život“ koja se bavi humanitarnim radom. Angažuje se u prikupljanju sredstava za pomoć oboleloj deci. Rođen je 2. septembra 1972. godine u Mostaru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.