Sutra počinje jubilarni Lovefest Tropska Vrnjačka Banja spremna da ugosti svet
Lovefest, Foto: Promo

spektakl koji se čekao

Sutra počinje jubilarni Lovefest Tropska Vrnjačka Banja spremna da ugosti svet

Lovefest je ove godine u potpunosti rasprodat jedan dan pre početka.

Objavljeno:

Lovefest će sutra zajedno sa desetinama hiljada posetilaca iz celog sveta početi proslavu 15 godina trajanja jednog od najvećih festivala u regionu. Vrnjačka Banja je odavno već rasprodata i spremna da dočeka veliki broj mladih ljudi.

Od 4. do 6. avgusta na čak pet muzičkih bina smenjivaće se više od 200 izvođača, a među njima su i velike svetske zvezde Marco Carola, Joseph Capriati, Folamour, Jamie Jones, i mnogi drugi. Zvezde prvog festivalskog dana biće Danny Tenaglia i Kollektiv Turmstrasse, a prvi festivalski dan zatvoriće Kolsch.

Lovefest
foto: Promo

Beogradski sindikat prvi put na Lovefestu

Program na legendarnoj Live bini otvoriće Hladno Pivo, a sutra nas očekuje i nastup sastava Kanda Kodža i Nebojša. Prvi put na Lovefest dolazi i Beogradski Sindikat, koji posle uspešnog koncerta u Beogradu svoje hitove donosi u Vrnjačku Banju. Senidah će kao i prethodne godine “zapaliti” publiku i prirediti spektakularnu završnicu festivala.

Lovefest SOLD OUT!

Lovefest je ove godine u potpunosti rasprodat jedan dan pre početka. Organizatori su najavili da će biti moguće da se kupi još samo mali ograničen broj ulaznica na ulazu u festival u Vrnjačkoj Banji.

Zamena narukvica danas od 17h

Za sve oni koji žele da izbegnu gužve i čekanje u redovima, zamena narukvica dostupna je već danas od 17h na prostoru ispred glavnog ulaza u festival. Festivalske kapije otvaraju se sutra u 20:30h, a na Lovefest biće moguće da se uđe do 02:00h posle pono

Cirkusfera već danas od 19:30h

Osim već dobro poznatog muzičkog programa, u okviru petnaestog izdanja festivala svoju zonu imaće i čuvena Cirkobalkana. Pod sloganom #ŽiviCirkus Cirkusfera i Lovefest predstaviće i približiti posetiocima sve odlike savremenog cirkusa kroz predstave, specijalne tačke i radionice. Već danas od 19:30h sve posetioce očekuje predstava „Haos kabare“, a broj mesta je veoma ograničen. Osim toga tokom tri festivalska dana, publika Lovefesta imaće priliku da prisustvuje brojnim radionicama i tačkama savremenog cirkusa.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.