OVO JE PRAVI UZROK SMRTI ČUVENOG DŽEJA: Ogroman ŠOK ZA NACIJU
Foto: Printscreen/youtube

otkriveno

OVO JE PRAVI UZROK SMRTI ČUVENOG DŽEJA: Ogroman ŠOK ZA NACIJU

Ovo je potvrdila i Džejeva bliska prijateljica i portparolka Andrijana

Objavljeno: 12:06h

Dorćolski šmeker Džej Ramadanovski preminuo je u nedelju, 6. decembra 2020. u stanu u kojem je živeo sa svojom dugogodišnjom partnerkom. Prema saznanjima, pevača je izdalo srce, a to je potvrđeno obdukcijskim nalazom.

Kako su pisali domaći mediji, Džejevoj starijoj ćerki Ani je u Institutu za sudsku medicinu saopšten rezultat obdukcije tela.

- Ana je sa porodičnom prijateljicom Andrijanom po pozivu otišla da primi informaciju o Džejevoj obdukciji. Zbog skraćenog radnog vremena i uvedenih smena, ona će napismen dokaz dobiti u narednom periodu. U razgovoru sa doktorkom, Ana je saznala da je Džeja definitivno izdalo srce tokom sna - ispričao je tada izvor.

Ovo je potvrdila i Džejeva bliska prijateljica i portparolka Andrijana.

- Tačno je. Džejevoj ćerki Ani i meni jutros je saopšteno da je on preminuo od srca, kao što smo i očekivali, odnosno isto što nam je rekla i ekipa Hitne pomoći - rekla je Andrijana.

Podsetimo, legendarni pevač Džej Ramadanovski je sahranjen u petak, 11. decembra, u 14:30, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, po muslimanskim običajima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.