OVO JE 2 DECENIJE MLAĐI DEČKO MIRJANE KARANOVIĆ: Šokiraćete se kada saznate KO JE! (FOTO)
Mirjana Karanović, scena, Foto: Zorana Jevtić

KO BI REKAO

OVO JE 2 DECENIJE MLAĐI DEČKO MIRJANE KARANOVIĆ: Šokiraćete se kada saznate KO JE! (FOTO)

Mirjana Karanović uvek je rado izlazila u susret novinarima, spremno odgovarala na sva pitanja, a ona su, ruku na srce, uglavnom bila fokusirana na njenu izuzetnu karijeru, pa i na politički angažman.

Objavljeno: 18:27h

Na „adresu“ Mirjane Karanović sve češće stižu komplimenti da „stari kao vino“, a mnogi bi rekli da u 65. godini izgleda bolje nego ikad. Priznata glumica u proteklom periodu izgubila je višak kilograma, a s obzirom na to da redovno ide u teretanu može se pohvaliti vitkim i zategnutim telom.

O tome najbolje svedoče fotografije na njenom „Instagramu“ koje često objavljuje sa peskovitih plaža Ade Bojane.

Dobitnica najznačajnijih filmskih i pozorišnih nagrada nikada se nije udavala, a nije ni previše detaljisala o svom emotivnom životu. Ipak, svojevremeno je do javnosti dospela informacija da je u ljubavnoj vezi sa kolegom iz Bosne.

U pitanju je, kako tabloidi vole da napomenu, dvadest godina mlađi Ermin Bravo. Upoznali su se u Sarajevu, dok su radili na predstavi „Noževi u kokošima“, u kojoj su glumili strastvene ljubavnike. Priroda predstave i način na koji su je oni igrali, tvrde upućeni, neminovno su doprineli pojavi varnica.

Mirjana Karanović
foto: Instagram

‒ Za glumicu je neophodno da ima partnera na koga može da se osloni i da bude potpuno sigurna da će je podržati kad treba, a da pri tom ne razmišlja o tome da su bez garderobe. Sve je to Ermin izneo pa nisam imala nikakvih problema, tako je zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala ‒ rekla je tada Mirjana Karanović u intervjuu za „Gloriju“.

Ipak, ljubav je planula nešto kasnije, kada su se ponovo zajedno našli na sceni, u komadu „Helverova noć“, koja je premijerno izvedena 2004. godine, sa kojom su kasnije gostovali širom sveta.

Romansa nije opstala, ali su Mira i Ermin ostali odlični prijatelji. Nastavili su da sarađuju. Njihova zajednička predstava uskoro će proslaviti punoletstvo, a o tajni njene dugovečnosti uvažena umetnica kaže:

‒ I Ermin i ja, bez obzira na to što starimo, i dalje igramo te likove jer oni nisu ograničeni godinama. Ima nekih predstava koje više ne mogu da igram jer su predodređene za mlađe glumice. Ovde je drugačije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.