EVO ŠTA SE KRIJE IZA JEDNOG OD NAJVEĆIH MERLINOVIH HITOVA: Na ovu PRIČU bi i kamen zaplakao, namenio je NJOJ (FOTO)
Dino Merlin, Foto: Printscreen/Youtube

da se naježiš

EVO ŠTA SE KRIJE IZA JEDNOG OD NAJVEĆIH MERLINOVIH HITOVA: Na ovu PRIČU bi i kamen zaplakao, namenio je NJOJ (FOTO)

Ljubav i posvećenost bili su mu motiv, pisali su ranije tamošnji mediji, da napiše ovu, jednu od najlepših, ali i najtužnijih pesama.

Objavljeno:

Dino Merlin ima mnoštvo hitova, a među najpopularnijima je svakako „Da šutiš“. Ovu pesmu, inače, napisao je bosanski pevač Eldin Huseinbegović čija je supruga Emka bila obolela od multiple skleroze.

Ljubav i posvećenost bili su mu motiv, pisali su ranije tamošnji mediji, da napiše ovu, jednu od najlepših, ali i najtužnijih pesama. Tada, ispričao je:

– Osobi koju najviše volim nisam mogao pokloniti cipele, jer ona ne hoda. Ni knjigu, jer ne vidi, pa sam došao na ideju da supruzi Emki poklonim album.

– Moja žena je slepa i u kolicima je. Kad bih mogao da vratim vreme i kad bih znao da će oslepeti i biti u kolicima, opet bih je oženio – dodao je.

Neki uspevaju da dožive duboku starost iako boluju od ove bolesti, međutim, Emka nije. U aprilu 2013. je preminula posle nekoliko godina žestoke borbe.

„Dobro je kad u životu za nešto se boriš, rukama stvoriš.

Dobro je kad u životu nekoga voliš, netko te voli.

Dobro je kad u životu netko te sluti, ti nekoga slutiš.

Ali je najbolje kad u životu imaš nekog s kim možeš ovako da šutiš“, glasi delić ove pesme iza koje je priča koja nema koga nije pogodila.

(Espreso/toxictv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.