ZBOG NJEGA JE ŽELEO DA SE UBIJE: Otkrivena dugo skrivana tajna holivudskog GLUMCA
Ešton Kučer, Foto: Printscreen/Instagram

ljubav jača od svega

ZBOG NJEGA JE ŽELEO DA SE UBIJE: Otkrivena dugo skrivana tajna holivudskog GLUMCA

Jedan od najvećih holivudskih glumaca, bio je spreman da svoj život da za bratovljev.

Objavljeno:

Ešton Kučer, definitivno je jedan od omiljenih glumaca današnjice, a iako ne voli da priča o svom privatnom životu, malo je poznato da ima brata blizanca, koji boluje od celebralne paralize.

Jedan od najvećih holivudskih glumaca, bio je spreman da svoj život da za bratovljev.

Ešton Kučer
foto: Profimedia

Majkl je rođen pet minuta posle njegovog poznatog brata, a bio je iznenađenje za njihove roditelje, koji nisu znali da očekuju blizance skoro pa do njihovog rođenja. Mlađi blizanac je toliko bio slab da su doktori mislili da neće preživeti, ali im je on dokazao suprotno. Ipak, nije potrajalo dugo, kada su roditelji primetili da se Majkl ne razvija dovoljno koliko i Ešton.

Vrlo brzo su shvatili da mlađi Kučer boluje od cerebralne paralize. Nekoliko godina kasnije, Majkl je iznenada morao da ode na transplataciju srca. Ešton je toliko bio zaštitnički nastrojen prema Majklu da je čak hteo da on mu bude donor u prvih 48 sati. Želeo je da okonča svoj život, kako bi spasio brata. Na sreću, našli su donora i od tada su braća nerazdvojna.

Činjenica da je mogao da ostane bez brata je Eštona toliko pogodila da je 1996. godine upisao biohemijski inženjering sa namerom da pronađe lek za cerebralnu paralizu kako bi pomogao bratu. Međutim, život ga je odveo u suprotnom smeru. Na predlog prijatelja, on se prijavio na takmičenje za modele, a potom se odselio u Los Anđeles kako bi počeo da se bavi glumom. U ovom gradu i dalje živi sa svojom suprugom Milom Kunis i njihovom decom.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.