ISPLIVALA GOLIŠAVA FOTKA POZNATE GLUMICE: Niko NE VERUJE da je ovo ONA NA JAHTI, a tek KAKO LEŽI (FOTO)
Šeron Stoun, Foto: Printscreen Youtube

pogledajte

ISPLIVALA GOLIŠAVA FOTKA POZNATE GLUMICE: Niko NE VERUJE da je ovo ONA NA JAHTI, a tek KAKO LEŽI (FOTO)

Obnovljena scena čuvenog prekrštanja nogu će se tako naći i u novim materijalima

Objavljeno:

Glumica Šeron Stoun napunila je 64 godine, a pre tačno 30 godina ceo svet je zaludela vruća scena iz sada već kultnog filma Niske strasti. Šeron je više puta javno govorila o tome da je tokom snimanja upravo te scene bila izmanipulisana. Ona navodno nije znala da je u planu da u jednom trenutku osvane krupan kadar njenog međunožja i to kada prekršta noge, što je u to vreme bio jedinstven primer u kinematografiji. Reditelj filma Pol Verhoeven optužio ju je 2017. godine da laže i da je sve urađeno u dogovoru s glumicom.

- Svaka glumica zna šta će se dogoditi ako joj zatražiš da skine donji veš i okreneš kameru prema njoj - rekao je on tada.

Šeron je pre kultnog ostvarenja bila nedovoljno poznata zvezda, a izjavila je da je od filma dobila toliki honorar da za sledeću dodelu Oskara nije mogla da kupi pristojnu haljinu.

- Nisam dobro plaćena za ulogu u Niskim strastima. Majkl je zaradio 14 miliona dolara i bonuse. Ja nisam zaradila dovoljno novca da kupim haljinu za narednu dodelu Oskara - rekla je Šeron, da bi kasnije procurila informacija da je njen honorar bio 500.000 dolara.

Za 30. godišnjicu Niskih strasti producenti su odlučili da puste rediteljsku XXX verziju filma, što je potvrdila i sama Šeron.

- Postoje nova pravila koja se sada primenjuju i štite glumce, poput Screen Actors Guild, ali u vreme kad sam ja snimala taj film nije ih bilo, tako da ne mogu da se primene na ovu situaciju. Tačnije, ne mogu da sprečim objavljivanje necenzurisanih scena - objasnila je glumica.

Obnovljena scena čuvenog prekrštanja nogu će se tako naći i u novim materijalima, među kojima će biti i bonus kadrovi Majkla Daglasa i Šeron Stoun, koji do sada nisu prikazani u filmu.

Inače, čuvena glumica se ovih dana odmara i deluje da je našla davno izgubljeni mir. Ona je tako na Instagram nalogu juče objavila fotografiju svojih nogu na jahti.

- Ponovo na svom srećnom mestu, hvala vam @dolcegabbana - napisla je glumica uz fotografiju nogu koje, kako su se složili njeni pratioci u komentarima, gotovo da uopšte ne liče na one od pre 30 godina.

Podsetimo, Šeron je 2001. doživela jak moždani udar, od kog se dugo oporavljala. Ranije je otkrila da je morala ponovo da nauči osnovne stvari kako bi funkcionisala, poput govora, hodanja i pisanja. Taj događaj značajno je uticao na njenu karijeru jer je u Holivudu bila praktično otpisana. Tada je imala 43 godine, a svega godinu dana pre toga, sa svoje 42 godine, rodila je sina.

- Ceo moj život bio je izbrisan. Gledali su me kao oštećenu robu i izbegavali saradnju sa mnom - otkrila je glumica.

Ona se tada povukla iz glume i posvetila odgajanju dece, oporavku od moždanog udara i razvoda od novinara Fila Bronštejna, sa kojim je bila 6 godina u braku. Starateljstvo nad detetom sud je dao ocu, a glumica je dobila samo pravo na povremene posete. Godinu dana kasnije usvojila je dete, a kasnije još dvoje.

Glumica se nikada nije libila da pokaže svoje telo onakvo kakvo jeste. Ona je jedna od retkih dama koja je odlučila da ostari dostojanstveno. Ne krije godine, pege ni fleke i zahvalna je na svemu što ima.

Šeron je poznata i po natprosečnom kvocijentu inteligencije koji je navodno čak 154.

(Espreso / Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.