AU, NEMOGUĆE! Evo koliko je visok Viktor Savić, OVO NIJE REALNO!
Viktor Savić, Foto: Printscreen

DA LI STE ZNALI

AU, NEMOGUĆE! Evo koliko je visok Viktor Savić, OVO NIJE REALNO!

Jedan je od najseksipilnijih i najzgodinijih muškaraca na javnoj sceni

Objavljeno: 20:41h

Viktor Savić je srpski pozorišni, filmski i televizijski glumac koji je poznat po ulogama Viktora u seriji „Košarkaši“, Relje u filmu „Šišanje“ i Milutina Ivkovića u filmovima „Montevideo, Bog te video!“ i „Montevideo, vidimo se!“.

Rođen je 14. septembra 1983. godine u Beogradu.

Viktor Savić
foto: Espreso.co.rs

Privatni život

Otac Viktora Savića je poznati bluzer Jovan Lole Savić koji je osnovao bend „Zona B“, a majka Ena se bavi keramikom. Takođe ima pet godina mlađu sestru Anju i ljubimce psa Agu i mačku Macu. Najveći deo detinjstva je proveo na Banovom brdu gde je išao u vrtić i osnovnu školu „Josif Pančić“. Školovanje je nastavio u Četvrtoj gimnaziji koja se nalazi na Dedinju. Zahvaljujući ocu je zavoleo rep i elektronsku muziku. Kada je bio četvrti razred osnovne škole, krenuo je na glumu u grupu kod Ružice Sokić i Bate Paskaljevića. Nakon godinu dana je prešao kod Mike Aleksića. Kao član njegove grupe, prošao je kasting i pojavio se u emisiji o računarima koja se prikazivala na RTS-u. To je bio Viktorev prvi posao, a od honorara je kupio rolere.

Viktor Savić
foto: Marina Lopičić

2002. godine je upisao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Na prijemnom ispitu je imitirao kriminalca Kristijana Golubovića. Studirao je sa Borkom Tomović, Janom Ilić, Katarinom Marković, itd. 2006. godine je diplomirao. Iako su njegov izbor podržali članovi porodice i najuži prijatelji, glumac je sam sebi najveća podrška i kritičar. Pažljivo analizira sve što radi i smatra da je to preduslov za napredak u karijeri. Za njega je umetnost hrana za dušu, a dobru stranu popularnosti vidi u tome što može da pokrene humanitarnu akciju i da probudi svest ljudi.

Viktor Savić
foto: Nebojša Mandić

Viktor važi za jednog od najprivlačnijih glumaca na našim prostorima i za miljenika ženske publike. Njegov ljubavni život izaziva veliku pažnju, a posebno intrigira to što ne želi da deli svoju intimu sa javnošću.

Viktor je visok 1,91m

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.