VIKEND NA KURIR TELEVIZIJI U ČAST PAVLA VUISIĆA: Gledajte kultni film “Kamiondžije ponovo voze” danas u 15.20h
Ilustracija, Foto: Promo

gledajte!

VIKEND NA KURIR TELEVIZIJI U ČAST PAVLA VUISIĆA: Gledajte kultni film “Kamiondžije ponovo voze” danas u 15.20h

Ovu jugoslovensku filmsku komediju snimljenu 1984. godine režirao je Milo Đukanović po scenariju Gordana Mihića i predstavlja skraćenu verziju, odnosno nastavak popularne serije Kamiondžije 2

Objavljeno:

Na današnji dan 1926. godine rodio se jedan od najboljih srpskih i jugoslovenskih glumaca Pavle Vuisić. Igrao je u brojnim filmskim i serijskim ostvarenjima, a ovog vikenda na Kurir televiziji imaćete priliku da se podsetite njegove legendarne uloge u kultnom filmu “Kamiondžije ponovo voze”.

Zbog velike popularnosti kultnih serija Kamiondžije iz 1972. godine i Kamiondžije 2 iz 1984. godine snimljen je film "Kamiondžije ponovo voze", a biće emitovan na Kurir televiziji u nedelju u 15.20 časova.

Ovu jugoslovensku filmsku komediju snimljenu 1984. godine režirao je Milo Đukanović po scenariju Gordana Mihića i predstavlja skraćenu verziju, odnosno nastavak popularne serije Kamiondžije 2.

Dobro poznate kamiondžije Paja i Jare odlaze u penziju i priželjkuju ostvarenje svojih dugogodišnjih snova. Radnja filma počinje veseljem u kući Jarića sa mnogo muzike i uz dobro raspoloženje, međutim ubrzo počinju smešno-tužne i komično-ozbiljne peripetije koje će navesti penzionera Jarića da proda kuću komšiji.

Glavne uloge tumače poznata imena srpskog glumišta Pavle Vujisić, Miodrag Petrović-Čkalja, Svetislav Goncić, Sonja Savić i drugi.

Nastavak urnebesne komedije, koji je nastao prema popularnoj seriji Kamiondžije emitovaće se danas u 15.20 časova na Kurir televiziji.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.