PEVAČ SAZNAO DA JE BOLESTAN, NIJE NAIVNO! Morao sve otkazati
Foto: Printscreen/TVPink

pulici sledi povraćaj novca!

PEVAČ SAZNAO DA JE BOLESTAN, NIJE NAIVNO! Morao sve otkazati

Whitesnake bi trebalo da nastupi u Beogradu 6. jula

Objavljeno: 15:37h

Koncert Whitesnakea u Zagrebu, koji je trebalo da se održi ove subote, 2. jula, otkazan je, saopšteno je na zvaničnom Instagramu benda.

- Koncert Whitesnake u Zagrebu je otkazan. Kada bend sve definiše, objavićemo datum od kada kreće povraćaj novca. On će biti na mestima gde su ulaznice kupljene... Žao nam je, Koverdejl je trenutno bolestan i svi WS koncerti ove nedelje su otkazani - objavili su organizatori uz link na službeno saopštenje benda.

U saopštenju je Dejvid Koverdejl naveo da ima upalu sinusa i da mu je lekar naredio mirovanje.

1 / 4 Foto: Promo

- Još uvek je na snazi odluka lekara da mirujem u krevetu i da ne pevam 5 dana dok se oporavljam od infekcije sinusa. Taj vremenski okvir uključuje nastup u Zagrebu ove subote, 2. jula, tako da ćemo nažalost morati da otkazažemo i zagrebački šou. To nas očito jako žalosti, posebno za članove našeg benda koji je trebalo da dođu pred publiku u svom rodnom gradu; Michele Luppi, naš italijanski pastuv veselio se gostovanju u Milanu pred svojim prijateljima i porodicom, a naravno i Dino Jelusić, ponos Hrvatske koji je trebao da da sve od sebe svom rodnom Zagrebu - poručili su.

Žalimo, ali ovo je nužno da ozdravim i turneju odradim do kraja."

- Poručio je za kraj Kaverdejl.

Podsetimo, Whitesnake bi trebalo da nastupi u Beogradu 6. jula.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.