ŠTAA? Ovo je prava ŽENA Dragana Bjelogrlića, Srbi se pitaju KAKO JE MOGUČE?! (FOTO)
Bjela i Maja, Foto: Youtube

otkriveno

ŠTAA? Ovo je prava ŽENA Dragana Bjelogrlića, Srbi se pitaju KAKO JE MOGUČE?! (FOTO)

Kažu da je njihova ćerka Mia nasledila manekensku građu i lepotu na mamu Maju!

Objavljeno:

Popularni glumac Dragan Bjelogrlić godinama je u skladnom braku sa suprugom Majom, koju je upoznao devedesetih godina - od kada su nerazdvojni.

Naime, Maja Bjelogrlić, nekada Banićević, studirala je Filološki fakultet, engleski jezik i književnost, a u mladosti se bavila modelingom. Svog supruga, Dragana Bjelogrlića upoznala je upravo na snimanju reklame za nameštaj i tada se rodila ljubav, koju su krunisali brakom na Dan zaljubljenih, 1996. godine.

Maja je nakon stupanja u brak odlučila da prekine svoju karijeru manekenke i posveti se braku i porodici, te je kratak period radila kao prevodilac.

Maja Bjelogrlić
foto: Marina Lopičić

Dragan i Maja iz svog više od dve decenije skladnog braka imaju ćerku Miu i sina Alekseja, a Bjelogrlić sve zasluge za uspeh i održivost njihove porodice pripisuje supruzi:

- Supruga je najzaslužnija što sam sačuvao porodicu. Glumci su skloni uzletanju bez mnogo osnova, a ona je bila magnet koji me je držao na zemlji. Prave žene i jesu tu da vam ne daju da poludite - rekao je jednom prilikom glumac.

Kako se retko pojavljuje u javnosti, Maju možemo videti samo na nekim promocijama filmova svog supruga, a i tada se trudi da je kamera ne uhvati. Bjelogrlićeva supruga je pre nekoliko godina osnovala kamp za mlade, sa ciljem da se deca poreklom iz Srbije, ali i iz celog sveta, starosti od devet do 16 godina upoznaju sa jezikom, istorijom i tradicijom Srbije.

Sin Aleksej krenuo je očevim stopama i upisao FDU, smer gluma. U jednoj od domaćih serija dobio je prvu ulogu i zaigrao sa vrsnim glumačkim imenima.

Majka Maja im je najveća podrška, a gde god da se pojave privlače pažnju, naročito zbog njene lepote i vitke linije. Publika je neretko baš Dragana i Maju birala za najšarmantniji par na javnoj sceni, kako zbog fizičkog izgleda, tako i harizme kojom plene.

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.