NAPUŠTA NAS POZNATA GLUMICA! Gotovo je, kaže da je PREGORELA (FOTO)
Foto: Printscreen

šteta!

NAPUŠTA NAS POZNATA GLUMICA! Gotovo je, kaže da je PREGORELA (FOTO)

Slavna holivudska glumica Sandra Bulok iznenadila je sve kada je u intervjuu za "The Hollywood Reporter" otkrila da je odlučila da se povuče iz sveta glume.

Objavljeno:

Iako je njena odluka šokirala fanove širom sveta, ovo nije prvi put da slavna glumica spominje odlazak u penziju. Podsetimo, ona je još prošlog marta o tome pričala u razgovoru za Entertejment tunajt. Sada, čini se, zaista misli ozbiljno.

Novinarima pomenuog medija rekla je kako uživa u pomisli da sama kreira svoj raspored obaveza i da to želi da radi isključivo za sebe. Dodala je i da se užasno umorila tokom proteklih nekoliko godina.

1 / 3 Foto: EPA/ Hayoung Jeon

Istakla je da je, iako zahvalna na uspehu koji je postigla, oduvek bila zabrinuta zbog njegovog uticaja na njen lični život.

- Uvek sam radila, dakle imala sam sreće. I shvatila sam da je posao postao moja štaka. Bilo je to kao da stalno otvaraš frižider i tražiš nešto što nikad i nije bilo u njemu. Rekla sam samoj sebi "Prestani da tražiš. Već ga imaš i ne treba više da se dokazuješ. Moraš biti dobro i bez posla koji ti treba kao potvrda tog uspeha" - dodala je.

Na pitanje kada će se vratiti glumi, glumica je jednostavno odgovorila:

- Ne znam.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.