SAOPŠTENO DA POZNATI GLUMAC UMIRE OD RAKA: Srbija zanemela, ostavila ga i ŽENA
Foto: Printscreen/TVPink

šok

SAOPŠTENO DA POZNATI GLUMAC UMIRE OD RAKA: Srbija zanemela, ostavila ga i ŽENA

Od holivudskog zavodnika kome nije mogla da odoli nijedna žena, glumac je postao neprepoznatljiv sa cevčicom za disanje u grlu. Bogatstvo je proćerdao i, kako je priznao, usamljen je već 2 decenije

Objavljeno: 13:46h

Nekada je bio je jedan od najtraženijih i najplaćenijih holivudskih glumaca. Njegovoj lepoti i "ludačkom" šarmu nije odolela nijedna lepotica, a zaveo je i mnoge koleginice. Danas je, prema sopstvenom priznanju, najusamljeniji čovek na svetu dok se bori s teškom bolesti.

Zla kob i tragedije pratile su ga ceo život, a danas je samo bleda senka nekadašnjeg lepotana koji zbog kancera grla šapuće kad govori.

Cevčica za disanje

Vesti da boluje od kancera grla pojavile su se 2015. kad ga je pomenuo kolega Majkl Daglas koji je, takođe, bolovao od te bolesti. Nenad Kilmer ga je demantovao rekavši da Daglas nije dobro informisan. Međutim, 2 godine kasnije i sam je izašao u javnost s priznanjem da boluje od najteže bolesti i da zbog otežanog govora ne daje izjave za medije.

Kilmerovi zdravstveni problemi počeli su 2014. kad je tokom predstave osetio da teško guta. Otišao je kod bivše devojke Šer kod koje je bio smešten u gostinjskoj kući kad je počeo da povraća krv. Međutim, Kilmer je odbijao da ide kod lekara. Nakon što mu se ta epizoda ubrzo ponovila, a uz povraćanje krvi primetio i simptom zamućenog vida, otišao je kod lekara. Posle detaljnih analiza, utvrđeno je da ima kancer grla i da mora hitno da se podvrgne operaciji.

Kilmer je odbio i, umesto na lečenje, okrenuo se svom duhovnik

1 / 4 Foto: Printscreen Youtube

Da bi izvadili kancer lekari su morali da mu iseku grlo, pa mu je ugrađena cevčica kroz koju diše, kao i sonda za hranjenje. Međutim, tu se njegova tragična sudbina ne završava

U trenutku dok je ležao u bolnici i borio se za život, njegovu ćerku je udario automobil i ona je završila u bolnici pored oca.

Za razvod saznao iz medija

Divlji dečko Holivuda, kako su ga zvali u vreme njegove najveće popularnosti, postao je najusamljeniji čovek na svetu. Prema sopstvenom priznanju, tada je za razvod saznao iz medija.

- Uključio sam CNN i tada saznao da je moja supruga podnela papire za razvod. Uzela je decu i preselila se u drugu državu - ispričao je kasnije Kilmer.

Njegova bivša žena ga je godinama kasnije optuživala da nije plaćao alimentaciju i da je proćerdao bogatstvo koje je stekao snimajući filmove. U nizu nepromišljenih poteza Kilmer je kupio ogromno imanje od 6.000 hektara u Novom Meksiku. Neplaćeni računi i raskalašni život doveo ga je do finansijske propasti, pa je 2008. prodao sve što je imao. Za ranč je tražio 33 miliona evra, ali ga je na kraju prodao za upola manje bogatašu iz Teksasa.

Val Kilmer se proslavio ulogom Ledenog u filmu „Top gan“. Usledila je epska uloga Džima Morisona u ostvarenju „Dors“, igrao je u „Betmenu“ i u mnogim drugim holivudskim hitovima. Na snimanju filma „Vrba“ upoznao je englesku glumicu Džoan Vejli s kojom se ubrzo oženio. U braku su dobili sina Džeka i ćerku Mercedes.

Reditelji s kojima je sarđivao opisivali su ga kao "razmaženog, tvrdoglavog i nemogućeg".

Roditelji su mu se razveli kad je bio dečak i to je ostavilo dubok trag u njegovom životu. Tragedije su ga u životu pratile kao senka. Nikad nije preboleo tragičnu smrt godinu dana mlađeg brata Vesla, koji se udavio u bazenu porodične kuće u koji je upao tokom napada epilepsije.

Lepuškasti Kilmer bio je u vezi sa nekim od najlepših žena sveta - od Šer i Sindi Kraford do Deril Hane i Anđeline Džoli. Međutim, prema sopstvenom priznanju, sam je poslednje 2 decenije.

- Nisam imao devojku 20 godina. Istina je da sam veoma usamljen i to je svakim danom sve gore - priznao je jednom prilikom Kilmer.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.