ZABRINUO SVE! Oglasio se MILOŠ BIKOVIĆ
Miloš Biković, Foto: Printscreen

šok

ZABRINUO SVE! Oglasio se MILOŠ BIKOVIĆ

Popularni srpski glumac je naišao na prepreku, pa potražio pomoć od svojih fanova!

Objavljeno: 12:44h

Mladi srpski glumac Miloš Biković je poznat kao neko ko vodi računa o izgledu i zdravlju, ali se ispostavilo da ima i slabu tačku. Otkrio je koji ga je to protivnik naterao da pomoć potraži od svojih pratilaca na društvenim mrežama.

Naime, ovaj poznati lepotan je na svoj Instagram stoji objavio fotografiju na kojoj tugaljivo gleda u kolačić na svom stolu, koji ga je bacio na ozbiljnu dilemu. Ova nedumica je toliko namučila Miloša, da on prosto nije mogao da se odluči da li ga podlegne slatkom iskušenju ili da se drži stroge discipline.

Kako bi ovu svoju „muku“ rešio, objavio je i anketu za svoje pratioce, kako bi ga oni posavetovali da li da kolačić pojede ili da mu odoli. Naravno, fanovi su mu izašli u susret i glasali i to vrlo ubedljivo. Čak 85 odsto njih je Bikovića posavetovalo da slatkiš smaže. Sa druge strane, 15 posto glasača je apelovalo na njegovu disciplinu.

Fanovi pomažu Milošu Bikoviću da razreši dilemu

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram

Još ne znamo kako se ova saga završila i da li je Biković poslušao preporuke svojih fanova. Jedno je sigurno, uz sve napete akcione scene koje snima, sasvim smo sigurni da bi ovaj kolačić sagoreo za tren oka. Ipak, samo jednom se živi!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.