ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Udaj se za mene, jer bih voleo da izlazim sa tobom - "VERIDBA"
,,Veridba", Foto: Printscreen/Youtube/Movieclips Classic Trailers, Printscreen/Instagram/justinsobieski630

stiže mlada!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Udaj se za mene, jer bih voleo da izlazim sa tobom - "VERIDBA"

,,Veridba" donosi urnebesnu zavrzlamu koja nastupa kada stroga urednica Margaret saznaje da joj ističe viza, te da će uskoro biti deportovana u Kanadu

Objavljeno:

S obzirom da je sezona veridbi i venčanja u punom jeku, Espreso je odlučio da se pridruži zabavi i tom prilikom Vam preporuči romantičnu komediju iz 2009. godine prikladnog naziva- ,,Veridba".

Glumačka postava je sačinjena od: Sandre Bulok, Rajana Rejnoldsa, Beti Vajt, Malin Akerman, Krejga T. Nelsona i Meri Stinberdžen.

Veridba
foto: Printscreen/Instagram/justinsobieski630

,,Veridba" donosi urnebesnu zavrzlamu koja nastupa kada stroga urednica Margaret saznaje da joj ističe viza, te da će uskoro biti deportovana u Kanadu. Rešena da obezbedi ostanak u Nujorku, Margaret moli svog kolegu Endrua da je oženi.

Možete zamisliti moje razočaranje kada mi je odjednom sinulo da će žena koju volim biti izbačena iz zemlje. Dakle, Margaret, udaj se za mene, jer bih voleo da izlazim sa tobom.”

Endru isprva odbija, ali onda brzo pristaje nakon što ga Margaret uceni tako što mu govori da neće objaviti njegovu knjigu. Njihova veridba potom biva testirana kada inspektor postaje sumnjičav u legitimnost obećanja da će stupiti u brak.

1 / 14 Foto: Printscreen/Youtube/Walt Disney Studios

Kako bi izbegli kazne i deportaciju, Margaret i Endru odlučuju da se stvarno venčaju. Endru nerado pristaje, ali sada on ima ultimatum, tražeći da posle venčanja bude unapređen u urednika, kao i da njegova knjiga bude objavljena u tiražu od 20.000 primeraka, na šta Margaret jedva pristaje.

Zašto mi nisi rekao da si neki Kenedi sa Aljaske?

,,Srećni par" putuje u Endruov rodni grad u Aljasci kako bi Margaret upoznala njegovu porodicu i kako bi se pripremili za venčanje. Spletke i istina izbijaju na videlo, a povratak u Njujork donosi veliko iznanađenje!

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Veridbu" treba da pogledaju romantični fanatici, parovi i ostale romantične duše. Ako se spremate za svadbu ili planirate veridbu, ovaj film će Vam pružiti malo oduška i zabavne komedije.

Bonus video:

25:14

CENTRALNI DNEVNIK 29.05.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.