ODLAZI IZ ŽIVOTA SLOBODE MIĆALOVIĆ? Zajaukala na SAV GLAS
Sloboda Mićalović, Foto: printscreen

požalila se

ODLAZI IZ ŽIVOTA SLOBODE MIĆALOVIĆ? Zajaukala na SAV GLAS

Sloboda Mićalović govorila je o tajnama svog izgleda i pravilima kojih se čvrsto drži kada je nega u pitanju

Objavljeno: 12:19h

Poznato je da bračni par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković nikada nisu u javnosti eksponirali ćerke, a glumica je sada iskreno i otvoreno govorila o naslednicama i načinu na koji ih ona i suprug vaspitavaju.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković ponosni su roditelji bliznakinja Mile i Vere, koje su u januaru napunile 12 godina. Poznati par trudi se da uspešno balansira između brige o naslednicama s jedne, i želje da ih ne sputavaju previše, s druge strane.

"Tebe svaki dan nešto brine. Sve ono što sam ja nekada zamerala mojim roditeljima, pa čak i danas, kad me mama pozove i pita 'jesi jela, što ne odmaraš više, što ovo, što ono'. Svaki roditelj želi da zaštiti svoje dete, u svakom smislu, a onda si razapet između toga da ne možeš da ih štitiš, da u trenutku moraš da ih pustiš, da život drugačije stvari nosi, da ih prosto pripremiš da odlete iz tog gnezda, što mislim da će biti najteži momenat. A one se nekako već spremaju, već su to ozbiljne devojke, upoznaju svet", iskrena je bila Sloboda u emisiji "Sve u svemu" na TV "Prva".

Tek nedavno, Mila i Vera su povremeno počele da se sa roditeljima pojavljuju na javnim događajima i na društvenim mrežama su osvanule njihove fotografije.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

"Vojinova je ideja bila da ih sklonimo uslovno rečeno, ne iz tog razloga da ih ljudi ne bi videli, deca kao i svaka druga deca, nema ništa sad tu posebno u njima, ali jednostavno nismo hteli da im namećemo da moraju da nose i naš život, što je neminovno i što uglavnom ne donosi baš tako lepe stvari. Njima druga deca znaju da kažu 'aha, to je tako jer su vam mama i tata to i to', kako to obično biva. Nismo hteli da prerano ulaze u taj svet jer nije bilo potrebe, male su, ništa im ne znači", rekla je glumica voditeljki Mariji Kilibardi, pa potom dodala:

"Ako me pitaš intimno da li mi je žao što nemam neke profesionalne fotografije s njima kad su bile male, ja ću ti reći da mi je jako žao, ali da mislim da je tek sad trenutak, jer one su sad svesne".

Kako je istakla, sa suprugom Vojinom se odmah nakon rođenja ćerki dogovorila da će slediti iste principe vaspitanja.

"To smo se na vreme dogovorili, znamo da se mimoiđemo naravno, tj da se ne razumemo, pa onda budu oni pogledi - 'dođi ovamo, zašto tako', ali ne pred njima, kakvi, ne. To nikada", kroz osmeh je ispričala Sloboda Mićalović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.