VIKEND NA KURIR TELEVIZIJI U ČAST BATE ŽIVOJINOVIĆA: Gledajte film “Nož” danas u 15.30 časova
Foto: Kurir tv

najava

VIKEND NA KURIR TELEVIZIJI U ČAST BATE ŽIVOJINOVIĆA: Gledajte film “Nož” danas u 15.30 časova

Danas od 15.30 časova na Kurir televiziji se emituje film "Nož" iz 1967. godine, snimljen u režiji Žike Petrovića.

Objavljeno:

Ovog vikenda se navršava 6 godina od kad nas je napustio velikan jugoslovenskog glumišta Velimir Bata Živojinović. U čast legende domaće kinematografije, imate priliku da se na Kurir televiziji podsetite nekih uloga koje su obeležile njegovu karijeru.

Danas od 15.30 časova na Kurir televiziji se emituje film "Nož" iz 1967. godine, snimljen u režiji Žike Petrovića. Ovaj kriminalistički crno-beli film prati priču o ubistvu mladog pevača zabavne muzike. Misteriozno ubistvo u koje je upleteno nekoliko ličnosti pokušava da odgonetne iskusni kriminalistički islednik Marko. Kroz istragu dolazi do saznanja da je mladi pevač vodio nemoralan život, a kroz brojne bezobzirne metode za uspeh, na sebe je navukao zavist i mržnju mnogih. Upadajući u opasne situacije, upoznajući svet muzičara, producenata, manekena i kockara, otkriva ubicu u ličnosti u koju niko nije posumnjao.

Najava
foto: Kurir tv

Glavne uloge tumače velikani jugoslovenskog glumišta: Velimir Bata Živojinović, Ljubiša Samardžić, Rade Marković, Dara Čalenić, Vesna Krajina, Vera Čukić, Zafir Hadžimanov, Mija Aleksić, Janez Vrhovec, Zoran Milosavljević, Petar Slovenski, Dara Milošević i drugi.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.