PROPUŠTENE EPIZODE U "5 ZAREDOM": Gledajte “Sivi dom” i “Državni službenik” na Kurir televiziji!
Foto: Kurir tv

ne propustite

PROPUŠTENE EPIZODE U "5 ZAREDOM": Gledajte “Sivi dom” i “Državni službenik” na Kurir televiziji!

Danas imate priliku da gledate propuštene epizode omiljenih serija u segmentima “5 ZAREDOM” na Kurir televiziji

Objavljeno: 10:18h

Od 9 časova emituju se epizode antologijske serije “Sivi dom” koja se ponovo prikazuje na Kurir televiziji u terminu rezervisanom za “Serije koje smo voleli” radnim danima od 10 časova.

U dvanaest epizoda nižu se različite sudbine dece iz popravnog doma. Serija se bavi veoma aktuelnom tematikom u savremenom društvu i pokreće opšte pitanje razrešenja problema maloletničke delikvencije. Nastala je na osnovu autentičnih priča i snimljena je u Vaspitno-popravnom domu u Kruševcu. "Sivi dom" prikazuje šta junake dovodi na put prestupa, doživljavamo njihove potresne priče iz života i svedoci smo njihove borbe da preokrenu sudbinu u svoju korist, iako se svojim postupcima uvek vraćaju na početak. Šija je jedini lik kojeg u većem delu serije pratimo po izlasku iz doma i njegov pokušaj da nakon mračne prošlosti pronađe ponovo put ka normalnom životu. Veliku ulogu u seriji tumače i vaspitači doma i prikaz koliko je teško odvojiti privatne živote od poslovnog.

Autori serije bili su scenarista Gordan Mihić i režiser Darko Bajić. Pored Bate Živojinovića, Dragana Nikolića, Miše Janketića, Đurđije Cvejić, Bore Todorovića i Žarka Radića, uloge tumače i tada mladi glumci, kojima su ovo bile prve veće uloge poput Branka Vidakovića, Zorana Cvijanovića, Željka Cvijetana, Dubravka Jovanovića, Andrijana Videnovića, Nikole Koja, Mirjane Joković i drugih. Žarko Laušević je zahvaljujući ulozi Šije postao glumačka zvezda i idol mladima.

Sve epizode popularne krimi serije “Državni službenik” koje ste propustili u toku nedelje, možete gledati večeras u terminu od od 21.15 časova.

Junaci serije “Državni službenik” su mladi agenti BIA-e koji su, usled širokih ovlašćenja koja njihova pozicija nosi, pritisnuti bremenom ogromne odgovornosti. Serija prati priču mladog agenta Lazara koji pokušava da pronađe ravnotežu između porodičnog i poslovnog života. Svakodnevno se susreće sa najopasnijim pretnjama po Srbiju i nastoji da ih ukloni. Kad se velika opasnost nadvije nad Srbiju i kad više ne zna ima li na koga da se osloni, Lazar shvata da će morati da podnese veliku žrtvu i da radi mimo pravila kako bi spasao svoje sugrađane, svoju porodicu i sebe. Ova serija važi za jednu od najpopularnijih novih domaćih serija i iz sezone u sezonu osvaja srca publike.

Tvorci serije su Predrag Gaga Antonijević i Dimitrije Vojnov, dok u glavnim ulogama igraju Milan Marić, Nebojša Dugalić i Žarko Laušević.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.