UNIŠTILA JU OPAKA BOLEST! Preminula GLUMICA koju SVI ZNATE (FOTO)
Foto: Profimedia

NIJE SE IZBORILA

UNIŠTILA JU OPAKA BOLEST! Preminula GLUMICA koju SVI ZNATE (FOTO)

Umrla je sa samo 37 godina

Objavljeno: 10:29h

Nažalost, nije uspela da se izbori sa opakom bolešću.

Umrla je sa samo 37 godina.

Marni Šulenburg, poznata po ulogama u sapunicama "Kako se svet okreće" i "Jedan život za život", umrla je u utorak u Njujorku od komplikacija od raka dojke. Imala je 37 godina.

Šulenburgin suprug Zak Robidas, glumac poznat po ulogama u filmovima "Izvini zbog gubitka" i "Sukcesije", takođe je potvrdio vest putem objave na Fejsbuku, u kojoj se zahvalio njenim fanovima na podršci nakon što je Šulenburgovoj dijagnostifikovan rak.

„Molim vas, nemogte reći da je Marni izgubila ovu bitku. Ona se kao lavica borila svaki dan, gledoa sam to lično - stoji u postu.

- Ona je neverovatna. Odlučili smo da verujemo u oporavak, sa slepim optimizmom. Razgovarali smo o budućnosti i nastavili o njoj da razmišljamo. Ne želim da poverujem da je njena smrt istina - navodi se u nastavku.

Šulenburg je sa svojim pratiocima na Instagramu često delila sve novine - kako dobre, tako i one loše, a 8. maja (Dan majki) bila je presrećna što joj je dozvoljeno da ode kući svojoj voljenoj Kodi.

"Nije bilo garancije da ću biti kod kuće za Dan majki. Otpuštena sam u petak kasno uveče, ali morala sam da budem na kiseoniku", napisala je glumica tada i objavila neverovatno dirljivu fotografiju sebe i svoje malene ćerke.

Iako se nije osećala najbolje, trudila se da bude jaka i pozitivna u prisustvu svoje ćerke. Najteže joj je bilo da je ćerka gleda sa aparatom za kiseonik, slabu i neraspoloženu.

"Nije moj ideal da budem majka kojoj je sada potreban rezervoar kiseonika da bi preživela", napisala je Marni samo nekoliko dana pre smrti.

"Želim da budem jaka i lepa za nju. Želim da joj pokažem kako da se kreće kroz ovaj svet sa saosećanjem, snagom, vitalnošću, humorom i radošću, baš kao što je meni pokazala moja majka", dodala je.

Znala je da ne može 100% da se posveti svojoj ćerki i to ju je jako bolelo.

"Znam da je moje prisustvo najbolji poklon koji mogu da joj dam. Moja majka je bila 100% tu za mene tokom svakog dana mog odrastanja. Želim da to omogućim i Kodi, ali moram da budem iskrena prema sebi i da zapamtim da ništa ne traje večno", pisala je u svojoj, ispostavće se, oproštajnoj poruci.

Ipak, nije odustajala od nade da će pobediti rak dojke. Iako se rak proširio njenim telom, hrabro se borila i toliko želela da ozdravi.

"Dana 8. maja 2020. saznala sam da imam rak dojke i zaista sam mislila da je moj život gotov", rekla je glumica svojim fanovima na Instagramu neposredno pre smrti.

"Dve godine kasnije još sam ovde i moje šanse da živim rastu sa svakim mesecom koji prolazi".

Na veliku žalost, mlada Marni Šulenburg nije uspela da pobedi rak. Iza nje je, pored dvogodišnje ćerke, ostao i suprug, glumac Zak Robidas.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.