AMBER HERD POD ŽESTOKOM PALJBOM: Milioni su OGORČENI NA NJU zbog ovoga i žele DA PLATI ZBOG TOGA!
Foto: Printscreen/youtube/FlashbackFM

svet filmova

AMBER HERD POD ŽESTOKOM PALJBOM: Milioni su OGORČENI NA NJU zbog ovoga i žele DA PLATI ZBOG TOGA!

Više od četiri miliona glasova je osvojila peticija da se Amber Herd ukloni iz Akvamena!

Objavljeno:

Peticija, koju možete pronaći na Change.org, doživela je neverovatan porast poslednjih nedelju dana zbog televizijskog suđenja između Džonija Depa i Amber Herd.

Uoči suđenja, statisika je brojala oko 1.8 miliona potpisa, a za nekoliko nedelje ta brojka je dobila na popularnosti, kada se neverovatnom brzinom udvostručila, pa je tako peticija u petak prevazišla čak 4 miliona potpisa.

U peticiji se navodi kako je Herdova razotkrivena kao nasilnik u porodici, na osnovu dokaza koje je prineo Džoni Dep. Takođe se navodi i incident o udarcu Džonija Depa, gde je ona navodno bila žrtva.

Akvamen
foto: Printscreen/youtube/FlashbackFM

U peticiji se takođe spominje i telesna povreda, gde je Dep zadobio užasne povrede prsta, a za koju se spominje da je Herd navodno nanela bacanjem staklene flaše vodke na njega. Oni takođe govore da dokazi nisu u skladu sa Amberinim izveštajima o Depu koji ju je zlostavljao, ukazujući na fotografije, video zapise i autio trake koje podržavaju Depovu verziju događaja.

U potrazu za što većim brojem ljudi koji će je potpisati, kreator traži od WarnerBros-a da uklone Herd iz svog filmskog projekta "Akvamen 2" kako ne bi ignorisali patnju Herdove žrtve.

(Espreso/MovieWeb)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.