VEDRANA RUDAN KOMENTARISALA KONSTRAKTU, I TO U BEOGRADU UŽIVO! Rekla je samo 1 REČENICU o njoj (VIDEO)
Foto: Espreso

promocija nove knjige!

VEDRANA RUDAN KOMENTARISALA KONSTRAKTU, I TO U BEOGRADU UŽIVO! Rekla je samo 1 REČENICU o njoj (VIDEO)

"Ja sam umirala danima dok sam se bavila tim silnim intervjuima, nastupajući po televizijama, jer širim lažnu sliku o sebi."

Objavljeno: 16:57h

Naime posle brutalnog skandala u jednom od jutarnjih programa, Vedranu Rudan su večeras u velikoj sali SKC-a dočekali u ogomnom broju upravo njeni fanovi.

Čak ni sama nije mogla da veruje svojim očima zbog čega ima takvu količinu publike!

Naime, iako svi bruje o njenom slepilu, poznatoj novinarki i spisateljici upravo to predstavlja jedno od blagostanja, jer po njenim rečima, baš korona je bila okidač kako bi joj se muž vratio, pa samim tim i preuzeo svu odgovornost na sebe.

"On kuha pere pregla, a ja šećem po promocijama" ovako je u jednom dahu opisala svoj porodičan život.

Uprkos brojnim nedaćama koje su joj se zadesile,u proteklih par godina, Vedrana je uspela da se izbori, i samim tim konačno objavi još jedan u nizu roman, ali ovog puta sama suština i tematika romana nas je podsetila na njenu ličnu biografiju. Iako to nije ni sama želela da prizna, glava junakinja se u pojedinim delovima vrlo poistovećuje sa spisateljicom.

"Ja sam mislila da su ti bogataši svi sretni, ali većina ih je uravo zbog toga samo u još većem problemu, jer ako si bogat, imaš i ženu, pa imaš i decu, pa ljubavnicu, pa drugu ljubavnicu, kao i vanbračnu i bračnu decu..Nije ni njima lako" - u šali je Vedrana opisala živote, "imućnih prijatelja".

1 / 6 Foto: Espreso

Po njenim rečima, sreća je imati hrabrost reći glasno i jasno šta misliš, i u pravim trenucima izričito staviti do znanja ljudima, da jednostavno ne želis. Biti bez dlake na jeziku je prokletstvo koje prikriva glumom.

"Ja sam umirala danima dok sam se bavila tim silnim intervjuima, nastupajući po televizijama, jer širim lažnu sliku o sebi."

A onda je progovorila i o sreći:

Čovek treba biti star, da bi bio sretan, ali mnogi na putu do starosti umru, u lovu na sreću, ja sam sretna što sam stara i sretna"!

Pa onda oplela i o Vučiću; "Ko ga može pobjediti kad' ti da 100e ako si jako dobar" "Treba naučiti reći NE!" - ovim je Vedrana otkrila kako otkiti tajnu mira u duši.

Za kraj se dotakla i naše Evrovizijske predstavnice Konstrakte; "Ja sam pokušavala ljudima objasnit, s'kojim sa se susretala, koliko je velika ta žena, to nije srpska poruka, to je svjetska poruka svim ljudima svjeta, ne Srbije, ne Beograda, da je umjetnost ono što čovek čini i čovekom i velikim. I ja sam se danas vozila u taksiju, i taksista govori, vječeras je ona, nije neka pjesma, ali naša je pa neka pobjedi, ja sam mu skoro oči iskopala." - u šali je dodala

Konstrakta je čudesna, i ja iz sveg srca želim da bude kraljica!"

Promocija je završena gromoglasnim aplauzom od strane srednjovečne publike, koja je zatim pohrlila u redove, samo kako bi dobili potpis i lično njen autogram, a neki su se i raspravljali sa obezbeđenjem, moleći ih samo za jednu sliku sa njom.

Naime, ova svestka a naša, spisateljica jasno i glasno otkriva sve segmente srećnog života u svom novom izdanju knjige "Doživotna robija", a po njenim rečima, doživotna robija je upravo sve ono što nas unesrećuje, za šta smo silom prilike vezani, pa čak nam i "bliski" ljudi mogu biti robija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.