OVO JE PRAVA ISTINA O ODNOSU ČKALJE I PAVLA VUISIĆA! Lagali su nas (FOTO)
Paja i Jare, Foto: Printscreen

ovako je bilo

OVO JE PRAVA ISTINA O ODNOSU ČKALJE I PAVLA VUISIĆA! Lagali su nas (FOTO)

Neretko se u medijima pisalo da je Čkalja umro tužan, u bedi, usamljen...

Objavljeno: 12:11h

Njegova uloga Jareta u kultnom serijalu ''Kamiondžije'' obeležila je detinjstvo mnogih, a njegova unuka, Jovana, otkrila je kakav je zaista bio odnos između njega i Pavla Vujsića.

U javnosti se često pričalo kako se Čkalja i Pavle Vuisić nisu ''mirisali'', da se nimalo nisu slagali, pa čak ide dotle da se šuška kako nisu ni govorili.

Pavle Vuisić, Miodrag Petrović Čkalja
foto: Printscreen

"Voleli su da se čuju, da vode ozbiljne razgovore, nikakva mržnja nije postojala. Ćale je rekao - neka se dva glumca mrze, ali da naprave tako nešto dobro i biće super. Deda jeste imao svoje žute minute, crne dane. Imao je običaj da sedi sam,da ima svoje vreme, ali to svakome treba, ponekad", rekla je Jovana Petrović u intervjuu za Kruševac Press.

Neretko se u medijima pisalo da je Čkalja umro tužan, u bedi, usamljen...

Miodrag Petrović Čkalja
foto: Printscreen

"Tačno je da ga niko nije ispratio kada je otišao u penziju. Samo čuvar koji je rekao - želim vam sve najbolje. Zakleo se da neće nikad kročiti u BDP gde je proveo radni vek. Toliko je to teško njemu padalo da nije mogao da gleda moju premijeru u istom pozorištu. Tužan ? Zamisli pored mene da bude tužan ! Lupetaju gluposti ! Bila je 1998. godina. Nije moglo ništa da se kaže protiv Slobe, bilo koga, diktatura. Javila se žena iz nekih novina kako će doći. Ja kažem dedi da da podršku opoziciji:

"Napiši da, eto, jedva krpiš kraj sa krajem, jedeš kosti, malo gricneš iz kontejnera, kažem mu."

Miodrag Petrović Čkalja
foto: Printscreen

Kao da ispadne fora. Istina je da to nije bio on, nego je progovorio u ime hiljade, miliona penzionera, umetnika. Deda je, hvala Bogu, imao nas, imao penziju, baba imala penziju, ali hteo je da podbode još malo vlast Miloševićeva. Sada oni vade taj intervju, krpe ga. Naš narod je bukvalista! Ja mislim skapiraće, znaju dedu kakav je šaljivdžija, ali…", otkrila je Jovana Petrović.

(Espreso/ Kruševac Press)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.