JEZIVA SMRT GLUMCA KOJEG SVI ZNATE: Evo šta mu se desilo sa ORGANOM I VRATOM!
ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo

JEZIVA SMRT GLUMCA KOJEG SVI ZNATE: Evo šta mu se desilo sa ORGANOM I VRATOM!

Pokušao je da izvrši samoubistvo kada je imao samo pet godina.

Objavljeno: 14:56h

Glumac Dejvid Karadin ostao je upamćen po ulozi Bila u Tarantinovom filmu “Kil Bil”, kao i ulogom u seriji “Kung fu”.

Pronađen je mrtav na Tajlandu 2009. godine, a pronađen je u ormaru u stojećem položaju i potpuno nag.

Njegov život nije bio ništa manje bizaran od njegove smrti. Dejvidov otac želeo je veliku porodicu, ali nakon što je njegova supruga imala seriju pobačaja, otkrio je da je bez njegovog znanja išla na abortuse, te da zbog toga kasnije nije mogla da iznese trudnoću.

Glumčevi roditelji su se razveli, a oboje su kasnije imali po nekoliko brakova. Kada je imao samo pet godina, Karadin je umalo izvršio samoubistvo, a kako je objasnio, tome je prethodilo saznanje da on i njegov brat Brus imaju različite očeve.

Dejvid Karadin
foto: Profimedia

– Otac me je spasio tada, ali mi je oduzeo kolekciju stripova i spalio ih – ispričao je Karadin svojevremeno.

Pred svoju smrt je otputovao na Tajland kako bi snimio film “Strech” i odseo je u jednom luksuznom hotelu. Njegovo beživotno telo pronašla je sobarica, a potom je izvršena autopsija i pokrenuta je istraga. Kako je izjavio portparol, njegova porodica bila je gotovo sigurna u to da nije u pitanju samoubistvo.

Detalji glumčeve smrti i više su nego bizarni, a kako je opisano, dok je jedan konopac bio obmotan oko njegovog vrata, drugi je bio obmotan oko njegovog polnog organa. Zajedno su bili povezani i okačeni u ormar.

Nalazi su pokazali da je Karadin umro od gušenja, što isključuje samoubistvo, već otvara mogućnost slučajne smrti, kako je pisao Holiwood Reporter.

Kako nije bilo tragova borbe, već je soba bila zaključana iznutra, niti je na telu bilo tragova, nije se ispitivalo da li je u pitanju ubistvo. Kako je preneo Daily Mail, konopac je uzet iz hotelskih zavesa.

Dejvid Karadin nije ostavio nikakvu oproštajnu poruku, a iza njega su ostali supruga Eni i troje dece.

Njegova udovica podnela je tužbu protiv kompanije koja je radila na ovom filmu, tvrdeći da je njegov asistent bio dužan da pomogne Karadinu da se snađe u Bangkoku, ali ga je napustio noć pre nego što je policija našla telo…

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.