OTKRIVENO! POZNATI GLUMAC IMAO AFERU SA 12 GODINA MLAĐOM: Ona posle svega uradila OKRUTNU STVAR (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/berguzarkorel

izašlo na videlo

OTKRIVENO! POZNATI GLUMAC IMAO AFERU SA 12 GODINA MLAĐOM: Ona posle svega uradila OKRUTNU STVAR (FOTO)

Najpopularniji Turčin, Halit Ergenč, poznat po ulozi Sulejmana Veličanstvenog u istoimenoj seriji, ima izuzetno buran ljubavni život, a ovo su svi detalji.

Objavljeno: 13:14h

Halit Ergenč je turski glumac koji je ovih dana proslavio 52. rođendan, a mnogima je poznatiji po ulozi Sulejmana Veličanstvenog iz istoimene serije koja je bila veliki hit u našoj zemlji i zbog koje je popularni Turčin postao jedan od najpoželjnijih muškaraca među Srpkinjama.

Njegov ljubavni život, međutim, prate skandali, a budući da je nedavno postao otac po treći put, mediji iz njegove zemlje su se pobrinuli da na površinu ponovo "izbace" neke izuzetno sočne detalje.

Ergenč je, naime, bio u braku sa 14 godina mlađom, takođe turskom glumicom Gizem Soisaldi, sa kojom je uživao u ljubavi.

Da nevolje u raju ipak postoje, dokazalo se već na snimanju serije "1001 noć", kada je Ergenč otpočeo najpre saradnju, a zatim i ljubavnu aferu s 12 godina mlađom koleginicom Berguzar Korel.

Varnice su, kako prenose turski portali, sevnule još tokom snimanja popularne serije da bi njihov zajednički poslovni odlazak u Pariz 2008. sve promenio.

Na iznenađenje celog sveta Halit se bukvalno preko noći rastao od supruge Gizem, koja je tad čak bila i trudna. Pošto joj je priznao da je ostavlja zbog druge, ona je odlučila da abortira.

(Esrpeso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.