ŠTA ĆETE GLEDATI OVOG VIKENDA: Uživajte u domaćim filmovima na Kurir televiziji!
Foto: Promo

NE PROPUSTITE

ŠTA ĆETE GLEDATI OVOG VIKENDA: Uživajte u domaćim filmovima na Kurir televiziji!

Objavljeno:

Ako volite filmove domaće produkcije, ovog vikenda Kurir televizija je pripremila ostvarenja za različite generacije.

U subotu u 15 časova na programu je Sinji galeb. Film je snimljen po romanu Družina sinjeg galeba. Radnja je smeštena u malo primorsko mesto, a glavni likovi su siromašna ribarska deca koja pokušavaju da pomognu roditeljima. Da bi otplatio dug pokojnog oca, mali Ivo (Radovan Vučković) s vršnjacima kreće očevim brodom u veliku pustolovinu. Na pustom ostrvu pronalaze robu koju su sakrili krijumčari koji, kada shvate da deca nameravaju da ih prijave vlastima, čine sve kako bi ih zaustavili...

U nedelju u 13 časova imaćete priliku da gledate kultni film Kamiondžije, koji prati dogodovštine Paje i Jareta, dvojice vozača hladnjače. Oni napuštaju svoje preduzeće jer treba da se doškoluju za potrebne kvalifikacije. Odluče da postanu privatni auto-prevoznici, ali posle mnogih peripetija, shvate da im je ipak najbolje bilo u njihovom starom poduzeću. Vraćaju se, zajednički uče, završavaju školu i ponovo odlaze na putovanje svojom hladnjačom.

U nedelju u terminu od 22 časa možete da gledate Montevideo, bog te video, film koji govori o prvenstvu u fudbalu u Montevideu 1930. godine. Tirke je dečko s Čubure, prisiljen da bira između rada u fabrici i fudbala. Izabraće fudbal. Tih godina se još uvek ne živi od fudbala, već za fudbal. Samo Mošu Marjanovića u Beogradu plaćaju po postignutom golu. U isto vreme na adresu fudbalskog saveza stiže službeni poziv Jugoslovenskoj reprezentaciji za učešće na prvom svetskom prvenstvu, koje će se tog leta održati u Urugvaju. Izbor inženjera Boška Simonovića za selektora javnost dočekuje s podsmehom, zovu ga Boža Dunst (amater). Počinju pripreme i uigravanje tima kom niko ne daje nikakve šanse.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.