UMRLA GLUMICA, TRAGEDIJA!
Aleksandra Jakovljeva, Foto: Printscreen/Youtube/Кино Век

crne vesti

UMRLA GLUMICA, TRAGEDIJA!

Od samog početka prognoze lekara su bile razočaravajuće

Objavljeno: 22:51h

Još jedna velika žena napustila je ovaj svet.

Porodica i prijatelji se od nje opraštaju.

Mnogi će je pamtiti.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Кино Век

Glumica Aleksandra Jakovljeva umrla je u 64. godini, saopštio je reditelj Nikolaj Lebedev. Pozorišnoj i filmskoj zvezdi dijagnostikovan je rak u poodmakloj fazi 2017. Prošla je 20 hemoterapija, potpuno je izgubila kosu i nosila je periku.

Aleksandra Jakovljeva se u poslednjim godinama svog života borila sa poslednjim stadijumom raka dojke. Od kraja leta 2021. nije bilo vesti od slavne ličnosti. „Ja sam u centru za rak“, rekla je pre nego što je nestala.

Glumica
foto: Printscreen/Youtube/Кино Век

Aleksandra se takođe molila za zdravlje. "Svakog dana molim Boga da mi podari snagu i zdravlje. Kako je život divan! Kako od malih nogu treba živeti, čuvajući ono što je sudbina dala svakom čoveku pri rođenju. Kako se brinuti o sebi. Zdravlje svima", napisala je 64-godišnja glumica.

2017. godine joj je dijagnostikovan rak u poodmakloj fazi. Od samog početka prognoze lekara su bile razočaravajuće. Prema rečima umetnika, bila je na ivici života i smrti. Rak se godinama razvijao u telu potpuno bezbolno.

Podsetimo, Jakovljeva je postala poznata istog dana kada je izašao prvi sovjetski film katastrofe „Posada“. Reditelj Aleksandar Mita je dugo tražio glumicu za ulogu prelepe stjuardese. Kada je režiser slike uočio mladu Aleksandru, odmah je prihvatila ponudu. Imala je dosta eksplicitnih scena u filmu. Nakon objavljivanja slike, probudila se poznata. „Ljudi su bili oduševljeni što su videli erotiku na televiziji“, rekla je filmska zvezda. Zatim je došlo do pucnjave u kultnim "Mađioničarima". Nakon toga, umetnica je odlučila da se fokusira na porodicu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.