OVA ŽENA ZAUZELA JE POSEBNO MESTO U SRCU DRAGANA NIKOLIĆA, A NIJE MILENA DRAVIĆ: Danas je SVE ISPLIVAO O NJIH DVOJE
Dragan Nikolić, Foto: Print Screen Youtube

OTKRIVENO

OVA ŽENA ZAUZELA JE POSEBNO MESTO U SRCU DRAGANA NIKOLIĆA, A NIJE MILENA DRAVIĆ: Danas je SVE ISPLIVAO O NJIH DVOJE

Dragan Nikolić i njegova supruga Milena Dravić nisu imali dece, pa su Vericu, ćerku glumičinog rođenog brata Radeta, uvek gledali kao svoje dete

Objavljeno:

Voljenom glumcu i beogradskom šmekeru Draganu Nikoliću, koji je preminuo u 72. godini nakon duge borbe s opakom bolešću, danas će biti održan šestogodišnji pomen na Novom groblju. Neutešna Verica Dravić položiće crvene ruže i zapaliće sveću u Aleji zaslužnih građana u 11.30 sati.

Dragan Nikolić i njegova supruga Milena Dravić nisu imali dece, pa su Vericu, ćerku glumičinog rođenog brata Radeta, uvek gledali kao svoje dete. Ona je u retkoj izjavi za medije povodom četrdesetodnevnog pomena njenoj tetki otkrila kako je bračnom paru najvažnija bila podrška porodice.

1 / 8 Foto: Printscreen/Youtube

- Porodica im je mnogo značila, a Milena familiji takođe. Koliko je značila za umetnost i kulturu, nije na meni da govorim. Ali se, dopustićete mi, izuzetno time ponosim, kao i svi u porodici. I s pijetetom, između ostalog, čuvam razna znamenja koja je poklonila svojoj unuci, mojoj ćerki Ivi. Kada je vidim na ekranu, pa čak i na fotografiji, učini mi se da će svakog trenutka uslediti njen osmeh ili lucidno-duhoviti komentar o nekim porodičnim događajima, zanimljivostima... Negde sam pročitala da nam je odlazeći ostavila odu životu. I složila bi se s tim - govorila je Verica o Mileni.

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.