Pravo osveženje za zimsku svakodnevnicu – prednosti S serije i novog modela kreiranog za prave fanove
Ilustracija, Foto: Promo

unapređenog dizajna

Pravo osveženje za zimsku svakodnevnicu – prednosti S serije i novog modela kreiranog za prave fanove

Intuitivni korisnički interfejs One Ul 4 svim korisnicima i fanovima najnovije, vrhunske tehnologije donosi mogućnost kreiranja idealnog mobilnog iskustva, prilagođenog svim zahtevima i željama

Objavljeno: 10:56h

Samsung je i ovaj put poslušao zahteve i želje fanova, kao i ono što bi oni najviše voleli da se unapredi, i napravio Galaxy S21 FE. Ipak, bez obzira na to da li ste do sada koristili Samsung mobilne telefone ili ne, da li ste ljubitelji ove galaksije ili još uvek niste isprobali nijednu „zvezdu“ Samsung univerzuma, elegantni dizajn, kao i fenomenalne karakteristike koje donosi ovaj uređaj, sigurno će vas oduševiti.

Neka ekran bude oličenje vašeg stila

Intuitivni korisnički interfejs One Ul 4 svim korisnicima i fanovima najnovije, vrhunske tehnologije donosi mogućnost kreiranja idealnog mobilnog iskustva, prilagođenog svim zahtevima i željama. Opremljeni bogatijim opcijama, većom kontrolom privatnosti i proširenim funkcijama vaš osnovni ekran, ikonice, obaveštenja i pozadine mogu da budu podešeni baš onako kako vama odgovara, a zahvaljući savršenom povezivanju sa Samsung ekosistemom, telefon možete upariti sa drugim Galaxy uređajima koje posedujete i tako kreirati sopstvenu Galaksiju u svetu tehnologije.

1 / 6 Foto: Promo

Neodoljiva zimska idila

Važnost kvaliteta fotografija, a i videa možda je najbitnija stvar kod odabira telefona u današnje vreme. Kako bi korisnici, bez obzira na to da li su amateri ili profesionalni fotografi, isprobali sve čari ovog vida umetnosti, Samsung je obezbedio fenomenalne kamere - zadnju ultraširoku, kao i širokougaonu kameru od 12 MP, telefoto kameru od 8MP, kao i onu koja će oduševiti sve ljubitelje društvenih mreža – selfie kameru od 32MP, koja pomoću poboljšane funkcije sređivanja lica na bazi veštačke inteligencije (AI Face Restoration) kreira najbolju verziju fotografije, dok unapređeni Night mode omogućava da i selfiji u mraku budu u svom punom sjaju. Za one koji vole da eksperimentišu sa video snimcima, opcija dvostrukog snimanja će omogućiti da učestvujete u dešavanjima kako ispred, tako i iza sebe, a sve što treba da uradite jeste da uključite kameru i otpočnete snimanje, čime će se aktivirati oba objektiva.

Više boja podrazumeva lakši izbor

S21 FE 5G se svojim originalnim premijum dizajnom oslanja na nasleđe serije Galaxy S21. Sve kreće od unikatnog i među korisnicima popularnog okvira Contour-Cut koji se neprimetno integrše s kamerama kreirajući jedinstven izgled uređaja. Samsung korisnicima nudi još više načina da se izraze uz četiri moderne boje po izboru - maslinastu, lavandu, belu i grafitnu, koje dolaze sa modernim unapređenim mat efektom. Zahvaljujući elegantnom i tankom telu od samo 7,9 mm, može lako da stane u džep da bi se slagao sa savremenim načinom života u pokretu.

Baterija će ispratiti sve vaše aktivnosti

I nakon višečasovnog druženja sa vašim novim omiljenim digitalnim prijateljem, možete biti sigurni da će se ova avantura nastaviti jer je baterija napravljena tako da traje ceo dan, a zahvaljujući mogućnostima super brzog punjenja od 25 W, zabava neće stati ni kada je istrošite jer će se ponovo vrlo lako napuniti, čak više od 50% za samo 30 minuta.

Galaxy S21 FE 5G predstavlja zaokruženu godišnju priču ili savršeni početak nove priče, zavisi kako ko tumači, a kako biste se uverili u kvalitet ovog uređaja i saznali sve o njegovim inovativnim karakteristikama, posetite sajt na kom ćete pored autentičnih prikaza telefona uživati i u moru novih informacija o najnovijoj tehnologiji - https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s21-5g/galaxy-s21-fe-5g/

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.