Ponovi trenutak koji je značio ljubav - kako napraviti savršenu fotografiju sa svojom srodnom dušom
Ilustracija, Foto: Promo

uspomene

Ponovi trenutak koji je značio ljubav - kako napraviti savršenu fotografiju sa svojom srodnom dušom

Neki ljubomorno čuvaju te trenutke za sebe, neki vole da dele na društvenim mrežama sve detalje svoje veze ili fotografije sa zajedničkih putovanja

Objavljeno:

Svi se sećamo kad smo prvi put ugledali osobu u koju smo se zaljubili, sećamo se pogleda, osmeha, možda odeće koju smo nosili tog dana ili šta smo jedno drugom prvo izgovorili. Tu sliku želimo da zapamtimo što duže i uvek joj se u sećanju rado vraćamo. Neki ljubomorno čuvaju te trenutke za sebe, neki vole da dele na društvenim mrežama sve detalje svoje veze ili fotografije sa zajedničkih putovanja. Jedno je sigurno, kojoj god grupi da pripadate svi žele da imaju sačuvane uspomene. Zajedničke trenutke ljubavi, prvi odlazak na zimovanje, prva godišnjica, poseta roditeljima ili dan kada ste počeli da živite zajedno, te momente sa pažnjom čuvamo u telefonu ili sećanju.

Telefon
foto: Promo

Kako nam je pametni telefon uvek na dohvat ruke, on nam je i glavni saveznik u pravljenju savršenih fotografija i čuvanja zajedničkih uspomena. Uz pomoć Samsung Galaxy S21 FE ovekovečićete sve trenutke vaše ljubavi i u slikama ponovo ispričati svoju ljubavnu priču. Pustite prijatelje na miru, sada telefon (zajedno sa par dodataka) može da uhvati vaš savršeni trenutak. Možete da koristite stalak i glasovnu kontrolu kao pomoć tokom fotografisanja. Podelićemo sa vama nekoliko saveta kako da dobijete savršenu fotografiju sa svojom srodnom dušom.

1 / 5 Foto: Promo

Fotografije iz tvog ugla

Sa Galaxy S 21 FE možete isprobati različite uglove fotografisanja kako biste dobili zanimljivu perspektivu. Samsung je obezbedio fenomenalne kamere - zadnju ultraširoku, kao i širokougaonu kameru od 12 MP, telefoto kameru od 8MP, kao i onu koja će oduševiti sve ljubitelje društvenih mreža – selfie kameru od 32MP, koja pomoću poboljšane funkcije sređivanja lica na bazi veštačke inteligencije (AI Face Restoration) kreira najbolju verziju fotografije, dok unapređeni Night mode omogućava da i selfiji u mraku budu u svom punom sjaju.

Zabavi se i eksperimentiši

Za one koji vole da eksperimentišu sa video snimcima, opcija dvostrukog snimanja će omogućiti da učestvujete u dešavanjima kako ispred, tako i iza sebe, a sve što treba da uradite jeste da uključite kameru i otpočnete snimanje, čime će se aktivirati oba objektiva. Ukoliko radite nešto zabavno zajedno, npr. snimate vašeg partnera ili partnerku kako skija ili se grudvate, možete paralelno snimati i njega/nju i svoju reakciju.

Ono što će se posebno svideti korisnicima, a što ovaj telefon čini još lepšim jeste Contour-Cut okvir, koji neprimetno spaja kameru i ostvaruje jedinstveni vizuelni utisak uređaja, što ujedno omogućava da omiljene fotografije pravite „skrivenim” objektivom.

Budi prirodan

Zaboravi na podešavanje savršenog osvetljenja, kompoziciju ili pozu i uhvati svaku akciju i reakciju na događaj. Dobićeš iskrene, spontane fotografije koje pričaju autentičnu i vizuelno jedinstvenu priču. Uhvati taj trenutak u realnom vremenu, a kasnije podešavaj filtere ili vizuelne parametre na fotografiji kako bi dobio savršenu osvetljenost i jasnoću.

Romantika fotografisanja uz zalazak sunca

Najveći broj fotografija nastaje kada se sunce rađa ili kada pada mrak. Tad je svetlo slabije, ali je izazov da se uhvati taj izvanredan trenutak romantičnog prizora veći. Sigurno i sami imati na vašem profile takve fotografije. Ako želiš slike bogate bojama, emocijama i povezanošću, počni da fotografišeš pri slabom svetlu. Takođe, možeš da slikaš koristeći Noćni režim ​​da bi se uhvatio mračan noćni prizor uz minimalan šum i zamućenost (bez upotrebe blica). Intimni trenuci se najbolje snimaju kad nema drugih ljudi; zato pronađi romantičnu lokaciju koja omogućava da neko vreme provedete nasamo. A da bi se stvorio osećaj epskog događaja, snimaj odozdo i eksperimentiši sa krupnim kadriranjem.

Napravi fotografiju lepšu nego što pamtiš

Telefon
foto: Promo

Za ovaj Dan zaljubljenih obiđi ponovo vaša stara mesta i napravi fotografije super visoke rezolucije svojim Galaxy S21 FE uređajem. Razvij one najbolje u fotografskoj radnji i imaćeš savršeni poklon za svoju srodnu dušu.

Više detalja o svim karakteristikama telefona Galaxy S21 FE 5G možete saznati na linku https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s21-5g/galaxy-s21-fe-5g/

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.