U VOŽNJI SU BEZBEDNOST I SIGURNOST NAJVAŽNIJI: Uz pomoć OVOGA bićete mirniji u putu!
Ilustracija, Foto: Profimedia

mere predostrožnosti

U VOŽNJI SU BEZBEDNOST I SIGURNOST NAJVAŽNIJI: Uz pomoć OVOGA bićete mirniji u putu!

Kako bismo osigurali sebe, kao i osobe koje prevozimo, decu, roditelje, prijatelje, kolege, neophodno je da preduzmemo sve moguće mere predostrožnosti

Objavljeno:

Vožnja može biti jako nezgodna, pogotovo u zimskom periodu zbog nepovoljnih uslova na putevima. Nažalost nikada ne možemo znati kakvi su učesnici u saobraćaju oko nas, da li su savesni, da li poštuju pravila, kao što ne možemo da znamo da li će nekom pešaku pasti na pamet da pretrčava ulicu tamo gde nema ni pešačkog prelaza, ni semafora...

Kako bismo osigurali sebe, kao i osobe koje prevozimo, decu, roditelje, prijatelje, kolege, neophodno je da preduzmemo sve moguće mere predostrožnosti. Ova auto kamera za snimanje vožnje vam donosi tu sigurnost i smirenost koja vam treba.

Poseduje HD sočivo, 2.7 inch displej 16:9, detektor pokreta, night senzor za noćno snimanje, G senzor u slučaju sudara automatski memoriše snimak, snima zvuk (ima ugrađen mikrofon i zvučnik), podržava kartice do 32GB i kameru koja automatski snima kada se auto upali, a njena akcijska cena je 1.999 rsd!

Kamera
foto: Promo

Recite zbogom brigama i krenite na put oslobođeni od stresa, znajući da je auto kamera uključena i da snima sve što se dešava.

Naručite je online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od samo 1.999 rsd!

*Još sjajnih proizvoda po fantastičnim cenama možete pronaći klikom OVDE.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.