OVAJ USB KABL ĆETE SIGURNO OBOŽAVATI: Magnetna konekcija i brzo punjenje
Ilustracija, Foto: Profimedia

Online kupovina - Magnetni USB kabl

OVAJ USB KABL ĆETE SIGURNO OBOŽAVATI: Magnetna konekcija i brzo punjenje

Ovaj magnetni kabl ćete jednostavno voleti

Objavljeno:

Svakodnevnica nam je često takva da ne možemo da izbegnemo korišćenje pametnih uređaja, a zbog hiljadu stvari koje treba obaviti tokom dana često se desi da nam se baterija isprazni i da jednostavno nemamo vremena da čekamo da se ponovo napuni. Sada možete da odahnete jer se i na našem tržištu može naći USB kabl koji ima mogućnost priključenja na bilo koji uređaj i koji napuni bateriju duplo brže.

Ovaj magnetni kabl ćete jednostavno voleti. Odgovara svim modelima mobilnih telefona i ostalih pametnih uređaja. Kabl dolazi u kompletu sa tri različita magnetna nastavka: Lightning (za Iphone), micro USB (za Android), USB-C (za Android uređaje novije generacije). Izuzetno je praktičan, dugotrajan i jednostavan za upotrebu.

Kabl
foto: Promo

Magnetni dizajn za izuzetno korisničko iskustvo! Potrebno je da odgovarajući nastavak ubacite u telefon (nastavak ne morate sklanjati, može trajno stajati u telefonu), i samo približiti kabl. Za samo jedan trenutak kabl će se zahvaljujući magnetu povezati sa nastavkom i otpočeti punjenje Vašeg mobilnog telefona. Zahvaljujući ovom kablu, Vaš mobilni telefon će se duplo brže puniti nego sa običnim kablom, što je ujedno i ušteda vremena i energije.

Kabl
foto: Promo

LED indikator koji je apliciran na kablu upaliće se i svetleti prilikom punjenja Vašeg mobilnog telefona. Ovaj LED indikator čini kabl vidljivim i u mraku.

Metalni ulaz zajedno sa najlonski ojačanom žicom čine ovaj kabl izuzetno dugotrajnim i otpornim na zatezanje i savijanje. Visoko kvalitetna legura aluminijuma kojom je ovaj kabl obložen, čini ga gotovo neuništivim. Univerzalni nastavci čine vaš uređaj otpornim na prašinu što produžava njegov vek trajanja. U samom kablu se nalazi poseban pametni čip koji ovaj kabl čini potpuno bezbednim za bateriju Vašeg pametnog uređaja.

Kabl
foto: Promo

Ovaj fenomenalni kabl možete poručiti OVDE po ceni od 1.190 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 radnim danima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media