"IZVINITE"! Oglasio se Zakerberg nakon najdužeg pada Fejsbuka
Mark Zakerberg, Foto: EPA/ETIENNE LAURENT

progovorio

"IZVINITE"! Oglasio se Zakerberg nakon najdužeg pada Fejsbuka

Izvinjenje je stiglo i od Vocapa

Objavljeno:

Nakon višečasovnog prestanka rada najpopularnije društvene mreže "Fejsbuk", kao i Instagram i aplikacije Vacap, usluge platformi su ponovo proradile tačno u ponoć, a šef kompanije Mark Zakerberg izvinio se zbog ometanja.

“Fejsbuk, Instagram, Vocap i Mesindžer se vraćaju onlajn” - naveo je u postu na “Fejsbuku”.

- Izvinite zbog današnjeg prekida – znam koliko se mnogo oslanjate na naše usluge da ostanete povezani sa ljudima do kojih vam je stalo - rekao je Zakerberg, preneo je Ndtv.com.

Izvinjenje je stiglo i od “Vocapa”.

Izvinjenje svima koji nisu mogli danas da koriste Vocap - navedeno je na “Tviteru” u utorak rano ujutro.

- Počinjemo da polako i pažljivo vraćamo Vocap u funkciju. Hvala vam mnogo za vaše strpljenje. Nastavićemo da vas obaveštavamo kad budemo imali više informacija da podelimo”.

Portal "Daundetektor" koji prati izveštaje o prekidima na internetu, saopštio je da je "Fejsbukov" bio "najveći koji su ikad videli", preneo je Ndtv.com.

"Prekid Fejsbuka se nastavlja i postao je najveći koji smo videli da Daundetektoru sa preko 19,6 miliona izveštaja o problemu sa svih strana globusa", navela je kompanija u ponedeljak u postu.

Sjedinjene Države vode po broju prijavljenih prekida sa preko 1,7 miliona, slede Nemačka - 1,3 miliona - i Holandija - 915.000.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.