BACITE SELFI ŠTAP! Ovu stvarčicu ne morate da držite jer vas prati u stopu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Hover Camera

AVANTURA MOŽE DA Počne!

BACITE SELFI ŠTAP! Ovu stvarčicu ne morate da držite jer vas prati u stopu! (VIDEO)

Sve što treba da uradite jeste da otvorite uređaj, upalite aplikaciju na smartfonu i potom upravljate pomoću džojstika na ekranu vašeg telefona
Objavljeno: 12:59h

Svima je i više nego jasno da tehnologija napreduje neverovatnom brzinom, a nakon što se pojavila prenosna kamera koja lebdi u vazduhu poput drona i prati vaše korake, možete konačno da zaboravite na selfi štapove.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ova stvarčica naziva se Hover i predstavlja poslednji trend tehnologije kada je u pitanju fotografisanje na putu, a i vrlo je zabavan za korišćenje.

Kupila je aparat za 1 dolar i napravila OVAKO DOBRE fotke! U čemu je caka? (FOTO)

Hoverom je poprilično jednostavno upravljati. Sve što treba da uradite jeste da otvorite uređaj, upalite aplikaciju na smartfonu i potom upravljate pomoću džojstika na ekranu vašeg telefona.

Jednom kada je pokrenete, kamera mirno lebdi u vazduhu i prati vaše korake, a najbolja stvar je to da će vas pratiti čak i ukoliko ste zaključali telefon i vozite bicikl.

Iako je u pitanju oprema koja košta 550 dolara, Hover je odličan za putovanja i sigurno će ulepšati vaše nove avanture i zabeležiti nezaboravne kadrove.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.