Nisi bio kul ako ih nisi imao: Jedan od ovih modela mobilnih je imao svako od vas! (FOTO)
Foto: Reuter

Lepa vremena

Nisi bio kul ako ih nisi imao: Jedan od ovih modela mobilnih je imao svako od vas! (FOTO)

Sigurni smo da su vam ovi modeli više nego poznati, ako imate oko 30 godina, jer su oni, pre nešto više od decenije bili hit među klincima. A ako ste tinejdžer, pogledajte šta su nekadašnji kul klinci "furali"
Objavljeno: 10:10h

Nisi ljudsko biće ako nisi imao, ne znaš nekog ko je imao, ili ne znaš nekog ko zna nekog ko je imao Nokia 3310.

foto: Giphy

To je telefon "cepanica" koji je mogao da preživi sve padove, lomove, udarce, da uvek ima pun signal, a posebno je uživanje bilo "oplesti" zmijicu po lakim tasterima. Poštovanje za 3310! Godina proizvodnje: 2000.

Motorola V3 je bila prvi "fešn", tanki telefon jednog doba. Bio je pravi hit, i pojam elegancije imati ga, naravno - u crnoj boji!

foto: Wikipedia

Ovaj "prestižni" model je pokrenuo seriju tankih telefona, ali prvi je prvi. Godina proizvodnje: 2003. Nokia 5510 je bio "vanzemaljac" među telefonima, i služio je, zbog "querty tastature" da izgledate mnogo kul. Ok, možda ga nismo imali svi, već samo kul klinci, ali su sa njima izgledali kao neviđene face.

foto: Printscreen

Godina proizvodnje: 2001. Ovo smo čekali: Pogledajte prvu fotografiju iPhone 7 (FOTO) Sony Ericsson W580I je legendarni telefon, popularno nazvan "vokmen". On je uneo bitnu dimenziju u svet mobilnih telefona: shvatili smo da oni menjaju vokmene i radio uređaje.

foto: Print Screen Youtube

Kul klinci su na njemu slušali pesme dok su kuckali na slajd tastaturi. Godina proizvodnje: 2007. I na kraju, i Samsung mora da ima svog predstavnika. To je definitivno D500.

On je bio kralj "slajd telefona". Godina proizvodnje: 2004. Danas skoro svako ima smartfon, sa zilion funkcija, ali ipak, priznaćete, nekada su imali veći čar, a danas od njih samo tražimo više i više. Koji je bio prvi telefon koji ste vi imali?


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.