U PARU JE LEPŠE! Huawei pametni satovi druge generacije postavili su NOVE STANDARDE! Sada su na VELIKOM POPUSTU!
Huawei, ilustracija, Foto: Promo

Huawei Watch GT2

U PARU JE LEPŠE! Huawei pametni satovi druge generacije postavili su NOVE STANDARDE! Sada su na VELIKOM POPUSTU!

Dan Zaljubljenih koji se bliži, inspirisao je kompaniju Huawei da pokrene aktivaciju u kojoj prilikom kupovine dva Huawei Watch GT2 sata ostvarujete popuste od 10% i 50%...

Objavljeno: 17:51h

Huawei pametni satovi druge generacije postavili su nove standarde kada su u pitanju pametni gedžeti. Predstavljeni krajem prošle godine, muški i ženski modeli pametnog sata, privukli su pažnju mnogih. Upravo zbog toga, Huawei je odlučio da svim ljubiteljima brenda omogući kupovinu dva sata po znatno nižim cenama u periodu od 1. do 21. februara.

Dan Zaljubljenih koji se bliži, inspirisao je kompaniju Huawei da pokrene aktivaciju u kojoj prilikom kupovine dva Huawei Watch GT2 sata ostvarujete popuste od 10% i 50%. Prilikom kupovine jednog sata ostvarujete 10% popusta na njega, a ukoliko se odlučite za dva sata, na drugi dobijate 50% popusta.

Kada je predstavljena Huawei Watch GT2 serija pametnih satova, korisnici su po prvi put imali priliku da upoznaju ženske modele, nešto manjih dimenzija ali izuzetnog dizajna i elegantnog izgleda. Satovi su dostupni u Classic i Elegant varijanti. Površina brojčanika pokrivena je 3D staklom i uokvirena tankim, metalnim okvirom. Narukvica u Elegant varijanti je metalna, kao i okvir i, dolazi u rose gold nijansi, koja predstavlja spoj nežne roze i zlatne boje. Narukvica na Classic varijanti sata je kožna, dok je metalni okvir koji se nalazi oko brojčanika srebrne boje.

Muški satovi dostupni su u Sports i Classic varijanti. Narukvica sata u Classic varijanti je kožna, kao i na ženskom modelu, dok Sports verzija dolazi sa silikonskom narukvicom. Međutim, ukoliko poželite možete je zameniti nekom drugom, a sam displej, odnosno pozadinu sata možete potpuno prilagoditi sebi. Kada povežete Huawei Watch GT2 sa Huawei Health aplikacijom, možete pristupiti “Prodavnici pozadina”, koja poseduje veliki broj različitih pozadina za sat. Možete odabrati neke od predloženih, već postojećih ili ubaciti neku od fotografija koje se nalaze u vašoj galeriji telefona.

Prva generacija Huawei Watch GT satova stekla je velike simpatije zbog impresivne dužine trajanja baterije. Sa Huawei Watch GT 2 kompanija je otišla korak dalje. Satovi su opremljeni Kirin A1 čipsetom kompanije Huawei, koji dodatno unapređuje trajanje baterije i performanse. Baterija na seriji od 46mm podržava rad u kontinuitetu i do dve nedelje, dok verzija od 42mm može da radi neprestano do nedelju dana.

Muški, kao i ženski modeli satova poseduju memoriju za skladištenje muzike, što vam omogućava da uživate u vašim omiljenim pesmama slušajući ih direktno sa sata.

Huawei Watch GT 2 je kompatibilan sa 15 sportova, uključujući osam sportova na otvorenom (trčanje, hodanje, penjanje, planinarenje, trčanje po stazama, biciklizam, vodeni sportovi i trijatlon) i sedam u zatvorenom prostoru (hodanje, trčanje, biciklizam, bazen, slobodan trening, mašina za trčanje, mašina za veslanje). Za ovih 15 sportova, sat omogućava sveobuhvatno praćenje oko 190 vrsta podataka. Sat pruža specijalnu analizu podataka pred trening za različite sportove, analizu snimanja podataka tokom vežbanja i porfesionalni savet po završetku. To je kao da imate ličnog, inteligentnog trenera koji će vaše vezbanje učiniti bezbednijim i boljim.

Ne propustite priliku da sebi i svom partneru obezbedite Huawei Watch GT2 pametne satove po izuzetno pristupačnim cenama. Odaberite modele koji vam najviše leže i obeležite dane ljubavi drugačijim, inovativnijim poklonom. Jer, u paru je sve lepše.

foto: Promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.