Još ih niste instalirali? Ovo je 7 najboljih novih aplikacija za iOS, Android i Windows (FOTO)

U KORAK S VREMENOM #1

Još ih niste instalirali? Ovo je 7 najboljih novih aplikacija za iOS, Android i Windows (FOTO)

Pravljenje sopstvenih 3D avatara, usporenih gif snimaka, simulacija profesionalne kamere i mnoge druge aplikacije sada su u trendu!
Objavljeno: 17:39h

Kada je savremena tehnologija u pitanju, morate uvek da budete u toku! Bukvalno iz nedelje u nedelju pojavljuju se novi izumi, aplikacije i pomagala koja pobošljavaju kvalitet vašeg virtuelnog, ali i svakodnevnog života. Predstavljamo vam koje su to aplikacije "oduvale" konkurenciju u proteklih mesec dana: Niko više neće moći da vidi vaše WhatsApp poruke! (FOTO) 1. EVERTOON (iOS) Ne, nije reč o engleskom fudbalskom klubu. Radi se o pregotivnoj aplikaciji pomoću koje možete da napravite sopstvene 3D heroje, sa vašom facom na njima! Da, to znači da ćete saznati kako biste izgledali u video igrama ili animiranim filmovima.

Evertoon, Inc

2. VIKI (iOS) Danas i deca koriste Vikipediju od malih nogu, ali mnogi i dalje ne znaju kako da se snađu na ovoj digitalnoj enciklopediji. Uz Viki, čak će i mala deca moći da surfuju sa stilom. Naime, pored toga što vam pomaže u traženju informacija, Viki ima i interaktivnu mapu, koja pokazuje ukoliko se nalazite u blizini nekog lokaliteta.

Raurelf

3. HOUND (Android, iOS) Neka se Google Now, Siri i Cortana pripaze, stigla im je konkurencija! U principu, SoundHound vam dođe kao jedan ogroman imenik, adresar, podsetnik... Sveee, aaa!

SoundHound

4. YUBL (iOS, Android) Dok nam Fejsbuk, Tviter i Instagram jedu dane, godine i živote, potrebno je da smislimo još neki način za traćenje vremena. Ovaj "vremožder" je otprilike kao kad bi pomešali najbolje delove Vacapa, Vajna, Snepčeta i Instagrama. Već zvuči zanimljivo.

Yubl Limited

5. SLOW MOTION GIF (iOS) Poznato je da sve izgleda mnogo bolje kada se stavi u "slow mo" ili takozvani usporeni snimak. Zašto sve što snimate ne bi bilo još epskije nego što jeste? A, nije? Ništa onda.

Mo Flux

6. M CAM (iOS) Hipsteri, pažnja! Evo još jednog načina kako da budete kulji nego do sada. Izvinite, anti-kulji nego do sad. Izvinite, anti-anti-anti kulji. Izvinite, retro-anti... Ma, šta god.

Nemesys

7. YOUNITY (Android, iOS) Svi smo se nekad našli u situaciji da "odlepimo" kad treba da se upali neki aparat, a mi tek što smo se skinuli, izuli, "zavalili", s namerom da se više ne pomeramo. Pametni telefon ne bi bio pametan, da na njega ne može da se upali sve oko vas. Pored toga, omogućava vam da upalite vaš kompjuter (ali bukvalno) preko telefona... Na drugom kompjuteru!? Ludilo.

Entangled Media Corp

Jednim klikom otkrijte koliki ste SRBIN! Ova aplikacija precizno meri najveće Srbende! (GIF) Počnite sa skidanjem... Šta čekate? (A.S. / Digitalspy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.