GOTOVO, KRAJ: Xbox One odlazi u istoriju! (VIDEO)
Foto: AP

BIĆE DRUGIH

GOTOVO, KRAJ: Xbox One odlazi u istoriju! (VIDEO)

Microsoft prestao da prodaje originalnu Xbox One konzolu

Objavljeno:

Umesto originalnog Xbox One sistema Microsoft u SAD od početka septembra prodavaće samo Xbox One S i Xbox One X konzole u različitim izdanjima.

Microsoft je predstavio Xbox One tokom 2013. godine i konzola je bila 100 dolara skuplja, nego konkurentski PlayStation 4.

Nakon šest meseci Kinect je izbačen iz paketa i Microsoft se sa prodaje usmerio na kvalitetnije igre i bolji hardver.

Kad vidite ovu fotku, svašta vam nešto padne na pamet. Međutim, Džesika je jedna sasvim neobična i drugačija devojka! (FOTO) (VIDEO)

Tokom 2016. godine kompanija je predstavila Xbox One S, mršaviju verziju originalne konzole, u beloj boji i nekoliko novih kapaciteta. Takođe, istovremeno je zaustavljena proizvodnja ranije izuzetno popularne Xbox 360 konzole.

Ove godine Microsoft je predstavio Xbox One X, najmoćniju konzolu ikad predstavljenu i najavio igre u 4K 60 fps izvedbi za 7. novembar.

Xbox One X je prema Microsoft objavi najprodavanija konzola ikad, na osnovu prvih pet dana prodaje, a rasprodata je sa Amazon-a za samo 25 minuta.

Uskoro će biti puštena standardna Xbox One X konzola za kupovinu, a kupcima će stići najkasnije 7. novembra, makar što se SAD regiona tiče.

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.