Instagram je uneo promenu koja će vam se dopasti (FOTO)

olakšana upotreba

Instagram je uneo promenu koja će vam se dopasti (FOTO)

Prebacivanje između profila, bilo da je reč o vašem ličnom profilu ili profilu kompanije ili brenda koji vodite, sada je znatno lakše i umnogome podseća na Tviter
Objavljeno: 16:23h

Instagram je testirao novu funkcije, korišćenje više korisničkih naloga u okviru mobilne aplikacije. Kompanija u vlasništvu Fejsbuka testirala je podršku za nekoliko korisničkih naloga, koji bi trebalo da okončaju najgore noćne more tzv. komjuniti menadžera širom planete. Uklonite sve nepotrebne aplikacije sa Android telefona jednostavno i brzo! Bilo da je u pitanju vaš lični profil ili profil kompanije ili brenda koji vodite, prebacivanje između profila sada je znatno lakše i umnogome podseća na Tviter. Korisnici na Androidu već sada mogu da povežu nekoliko profila.

Nova opcija trenutno je dostupna putem beta verzije aplikacije, pri čemu tek pojedini korisnici dobijaju pristup svim funkcionalnostima. Finalna verzija Android aplikacija uskoro bi trebala da se nađe u Gugl Plej prodavnici, dok podršku za iOS uređaje možemo da očekujemo vrlo brzo. (Espreso.co.rs / Netokracija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.