AIR MOUSE: Višenamenski uređaj 3 u 1 koji morate imati - daljinski, miš i tastatura!
Promo, Foto: Promo

online prodaja

AIR MOUSE: Višenamenski uređaj 3 u 1 koji morate imati - daljinski, miš i tastatura!

Ukoliko ste mislili da je ovo običan kompjuterski miš, grešite

Objavljeno:

Zamislite da imate jedan uređaj koji može da bude i miš za kompjuter i tastatura? I da pritom ne morate da sedite za kompjuterom.

Ukoliko ste mislili da je ovo običan kompjuterski miš, grešite! Naime, ovaj Air Mouse je višefunkcionalni daljinski miš koji nudi dosta pogodnosti. Dakle, nećete morati da ga usmeravate u pravcu uređaja jer je ovo neposredni daljinski upravljač koji radi pod bilo kojim uglom.

Promo
foto: Promo

Pored toga, na jednoj strani ovog miša je ugrađena bežična tastatura pomoću koje možete upravljati određenim uređajem baš onako kako ste hteli. A da stvar bude još bolja, tu je i algoritam protiv podrhtavanja koji pruža dodatnu stabilnost i omogućava precizno koršćenje ovog Air Mouse-a i u vazduhu.

Radna udaljenost iznosi čak do 10 metara što je i više nego dovoljno u bilo kom prostoru. A što se tiče kompatabilnosti, ovaj Air Mouse se i tu može pohvaliti, jer podržava operative sisteme Windows, Mac OS, Android, i Linux.

Promo
foto: Promo

Air Mouse višenamenski daljinski možete poručiti po ceni od 1.790 rsd jednim klikom OVDE ili pozivom na broj telefona radnim danima od 9 do 17 časova.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.