Ovo samo Srbin može da izmisli: Najneverovatnije stranice i grupe na Fejsbuku!

LAJKOVATI POD OBAVEZNO

Ovo samo Srbin može da izmisli: Najneverovatnije stranice i grupe na Fejsbuku!

Nakon ovog teksta odmah uđite na vaš profil i proverite naše tvrdnje. Smeh zagarantovan
Objavljeno:

Na Fejsbuku se zaista može naći gomila stvari. Neke od njih mogu biti nesumnjivo korisne i zanimljive, dok će vas neke nasmejati, iznervirati ili ostaviti bez teksta. Mi vam predstavljamo 9 blesavih i svakako neočekivanih stranica i grupa na ovoj društvenoj mreži. Počinjemo sa: 1. Pomazimo konje Zvonka Bogdana! Ova grupa ima 11.125 lajkova i prilično je omiljena. Moramo da joj odamo priznanje za odličan smisao za humor, originalnost i sjajan naziv!

2. Mačvanova Glava! Za sve obožavaoce Mačvanove ćele i šire narodne mase. Brdo sjajnih fora i dobrih komentara. Lajk pod obavezno.
3. Andrija i Anđelka! Andrija Milošević i Anđelka Prpić javnost su oduševili svojim komičnim serijalom. Na Fejsbuku je osvanula strana koju prati gotovo pola miliona ljudi. Nije ni čudo, kada vam svaka nova epizoda ulepša dan.
4. Umotati se u ćebe i vikati "ja sam džoint"! Sam naziv strane najavljuje brdo sjajnih fora. Upadajte!
5. Hvala Alisteru Krouliju za sve što je učinio za srbski narod! Ovo je možda jedna od najgenijalnijih stvari. 21. 219 pratilaca, gomila smeha i vrhunska zabava!
6. List iz spota jutro je! Svi znamo ovu poznatu numeru Nade Topčagić, koja je toliko slušana da je i list iz njenog spota zaslužio posebnu počast.
7. Dnevna doza prosečnog Srbende! Dobro poznat lik uz gomilu presmešnih komentara! Pun pogodak!
8. Neguj mo srbski jezik! Provale se ređaju, a mi plačemo od smeha!
9. Pujo Šotka! Poslednja, ali nikako najmanje važnja na našoj listi, stranica koja pomera sve granice! Živa legenda Fejsa.
(Dunja Čavić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.